Θυμάσαι τι κάνει πριν από κάθε αγώνα ο Massa; Ας αναφερθούμε και στο τι κάνει ο Lewis Hamilton. Όχι, ο Πρωταθλητής του 2008 δεν κάνει sex πριν από κάθε αγώνα. Κάνει κάτι πιο… φυσιολογικό. Όπως ο ίδιος δηλώνει, προσεύχεται στο Θεό, απλώς για να είναι καλά μετά από τον αγώνα, διότι ξέρει ότι πολλά μπορούν να συμβούν, παρόλο που η ασφάλεια στη Formula 1 έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα.

Πάντα προσεύχομαι πριν από κάθε αγώνα, αλλά δεν είναι κάτι το τρομερό, απλά ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτή τη ευκαιρία και του ζητάω να με κρατήσει ασφαλή.

Ωστόσο, ο 26χρονος δεν είναι προληπτικός, σαν τον Massa, αν και ομολογεί ότι μικρός ήταν αρκετά!

Όταν ήμουν παιδί, είχα διάφορες προκαταλήψεις. Είχα τυχερά πράγματα, όπως τυχερά σορτσάκια, ένα τυχερό κάστανο και άλλα διάφορα. Μάλιστα, μια χρονιά έχασα το τυχερό μου κάστανο και είπα ότι αν δεν έχω το τυχερό μου κάστανο, δεν πρόκειται να κερδίσω. Επίσης, αν η μητέρα μου κατέστρεφε κάποιο σορτσάκι μου κατά λάθος, τότε σκεφτόμουν πως δε θα τελειώσω τον αγώνα. Τελικά, κατάλαβα ότι δεν πρέπει να πιστεύεις σ’ αυτά, διότι μπορείς να “κολλήσεις” άσχημα.

[Πηγή: PVM | Photo Copyright: HOCH ZWEI]