Η σπασμένη εμπρός πτέρυγα της RB7 εξαφανίστηκε μετά από το ατύχημα του Mark Webber στη Monza. Κάποιοι πίστευαν ότι θα βρίσκεται στα εργαστήρια της Ferrari, ώστε να βρουν το μυστικό που την κάνει τόσο εύκαμπτη. Τα νέα είναι είναι ευχάριστα για τους “ταύρους”! Πλέον, ο Adrian Newey και οι άνθρωποι της Red Bull μπορούν ν’ ανασάνουν με ανακούφιση, διότι η αεροτομή βρέθηκε κάπου στην Ισπανία.

Πώς βρέθηκε εκεί, όμως; Στην πίστα, ανάμεσα στους χιλιάδες οπαδούς της Formula 1, βρίσκονταν ένας πιο τυχερός από τους υπόλοιπους. Έπειτα από το ατύχημα, ένας Ισπανός πήρε μαζί του την πτέρυγα, προφανώς κομμάτια αυτής. Για να λύσει το μυστήριο και να μην αναγκάσει τους ανωτέρους της RBR να καλέσουν τον Horatio Caine από το CSI: Miami, έβγαλε φωτογραφίες από τα κομμάτια και τις έστειλε στην ισπανική εφημερίδα Marca, λέγοντας πως και οι φίλοι του πήραν κάποια κομμάτια.

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι κομμάτια ήταν αυτά, αλλά, προσωπικά, θα δοκίμαζα κάποια διαπραγμάτευση με κορυφαίες ομάδες. Ας βγάλω κι εγώ κάτι, ρε αδερφέ. Αντιθέτως, ο φίλος μας δήλωσε πως δε σκέφτηκε να το κάνει.

Ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό να τη δώσω στη Ferrari. Δεν θεώρησα ότι είναι τόσο σημαντικό.

Μήπως αυτός είναι ένας λόγος για να παρακολουθούμε από κοντά τους αγώνες της Formula 1;

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]