Ένας περίεργος συνδυασμός χρωμάτων σε ένα Honda CR-Z από έναν Ελληνογάλλο

Σχετικά άρθρα

Μπορεί το Honda CR-Z να μην αποδείχθηκε άξιος αντικαταστάτης στο τομέα των βελτιώσεων του παλιού CRX αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπουμε ένα CR-Z να υπόκειται σε εμφανισιακές κυρίως αλλαγές. Ακόμα κι αν δεν είναι πραγματικά ένα σπορ coupe, είναι ένα χαριτωμένο μικρό αυτοκίνητο. Θα μπορούσε ένα ματ μπεζ χρώμα, ένα funky εσωτερικό και πορτοκαλί ελαστικά να το κάνουν πιο όμορφο; Οι Γάλλοι της Intersection Magazine, υπό την καθοδήγηση του Ελληνογάλλου Yorgo Tloupa φαίνεται ότι πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν ομορφότερο, ο οποίος δηλώνει:

Πάντα είχα μια ελαφριά εμμονή με το μη μεταλλικό χρώμα, και αν και πρόσφατα υπήρχαν κάποια αυτοκίνητα παραγωγής αναβιώνοντας αυτή την απόχρωση του μπεζ που κυριαρχούσε στα προ-1970 αυτοκίνητα, το μπεζ που κοσμούσε τη προπολεμική Delahayes, παλιές Alfa Romeos και τα κλασικά Mercedes-Benz θεωρείται σπανιότατο, έτσι, αναπτύξαμε ένα συγκεκριμένο επίπεδο μπεζ με CARIZZMA, και βάψαμε το CR-Z μας.

Στη συνέχεια, αποφασίσαμε να εργαστούμε πάνω στο πιο σημαντικό στοιχείο του σχεδιασμού, τους τροχούς. Είμαι ιδιαίτερα λάτρης της βασικής, βιομηχανικής, απλής ατσάλινης ζάντες, και αποφάσισε να βάλουμε τέτοιες, με μόνο ένα μικρό γραφικό, το οποίο όταν γυρίζουν φαίνεται εξαιρετικό.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που μοιάζει μοναδικό και κάπως πολυτελές. Τι λες, σ’αρέσει;

http://vimeo.com/31607594

[Πηγή: Intersection]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα