Και ο Barrichello πιστεύει ότι ο Raikkonen θα δυσκολευτεί

Σχετικά άρθρα

Πριν από 3 ημέρες, ο Sebastian Vettel ήταν από τους πρώτους που εξέφρασε τη γνώμη του για την επιστροφή του Kimi Raikkonen με τη Renault (Lotus από το 2012). Είναι λογικό να διαβάζουμε όλο και περισσότερες απόψεις, αυτή τη φορά από τον Rubens Barrichello. Ο Βραζιλιάνος, που ήταν από τους υποψήφιους για να δώσει τη θέση του στον Φινλανδό, συμφωνεί με τον Vettel.

Έχουμε το παράδειγμα του Schumacher. Ο Raikkonen και ο Schumacher είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, οπότε δεν μπορούμε να πούμε αν θα είναι πιο εύκολο ή δύσκολο για τον Raikkonen.

Ωστόσο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μετά από δύο χρόνια εκτός δράσης, θα αισθανθεί τη διαφορά, από την άποψη ότι η κατηγορία έχει αλλάξει, όπως, φυσικά, και τα ελαστικά.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο “Iceman”, τα ελαστικά είναι ο κυριότερος παράγοντας που έχει αλλάξει σ’ αυτά τα δύο χρόνια απουσία, αλλά δεν ανησυχεί γι’ αυτό.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...