Brundle: Ο Hamilton πρέπει ν’ αλλάξει τη νοοτροπία του

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός που, ίσως, συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια των φίλων της Formula 1, ο οδηγός που είχε τη χειρότερη σεζόν στην καριέρα του, ο οδηγός που έχασε για πρώτη φορά από τον team-mate του, ο οδηγός που είναι τα περισσότερα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και την ψυχολογία του. Ο λόγος, φυσικά, για τον Lewis Hamilton, ο οποίος θέλει όσο τίποτε άλλο ν’ αφήσει πίσω του το 2011 και να επικεντρωθεί 100% στη νέα σεζόν.

Ο σχολιαστής και αναλυτής του Sky Sports, πια, και πρώην οδηγός της Formula 1 και της McLaren, Martin Brundle, θεωρεί ότι ο Πρωταθλητής του 2008 δεν έχει χάσει τις ικανότητές του, ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνει είναι ν’ αλλάξει τη νοοτροπία του εν’ όψει του 2012.

Νομίζω ότι είναι απόλυτα σαφές πως η ταχύτητα, η αποφασιστικότητα και η ικανότητα του Lewis δεν έχουν μειωθεί καθόλου. Είναι ένα ερώτημα το πώς θα διαμορφώσει τη νοοτροπία του. Σχεδόν σε κάθε άθλημα, το 90% είναι ο εγκέφαλος, όλοι το γνωρίζουμε, το είδαμε και φέτος, αυτό είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσει σωστά. Ξέρει πώς να πατήσει το γκάζι και το φρένο, αυτό είναι βέβαιο.

Ο Βρετανός δηλώνει, επίσης, ότι οι αντίπαλοι της Red Bull πρέπει ν’ ασκήσουν πίεση στους “ταύρους” τη νέα σεζόν.

Είμαστε όλοι απελπισμένοι για τη Ferrari, τη McLaren και τη Mercedes, ειδικά για τις δύο πρώτες, καθώς δεν μπορούν να κατασκευάσουν ένα μονοθέσιο που δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικό από την αρχή, χωρίς να χρειαστεί να φτάσουμε στον Ιούλιο για να γίνει αυτό. Αυτό είναι που περιμένουμε, διότι ο Adrian Newey δεν πρόκειται να κάνει λάθος για τόσους πολλούς μήνες.


[Πηγή: PVM | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...