Μπορεί να έχουμε συνηθίσει στις καταδιώξεις των Αμερικάνων, αλλά και οι Ρώσοι δεν πάνε πίσω. Νεαροί κλέφτες αυτοκινήτων έκαναν ένα βράδυ τη δουλειά τους, ωστόσο υπολόγισαν χωρίς την παρέα της αστυνομίας. Οι κλέφτες δε σταματούσαν με τίποτα, αλλά, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά, νικητές είναι τα περιπολικά.

[Πηγή: YouTube]

 • Renesis

  Lada vs Station wagon, σημειώσατε 1

 • JohnnyXP64

  ναι αλλα σε τετοιτιες καταδιοξεις η ζημια στο τελος στο αμαξι που γινεται λογο της αστυνομιας (το εμβολίζουν η του κανουν μπλοκα) ειναι πολυ μεγαλητερη απο την αρχικη ζημια του κλεφτη!

  δεν λεω να τον πιασουν τον κερατα, αλλα με το να παιζουν συγκρουομενα, δεν έχει νοημα, αν ειναι ασφαλισμενο για κλοπη, επερνε λεφτα και αγοραζε αλλο, τωρα αν του το κανουν φυσαρμονικα και κλεμενο και τρακαρισμενο εσυ θα το κραταγες?

 • JohnnyXP64

  κοιτα την μανουλα διπλα με την γουνα και τα μαργαριταρακια στα αυτια, μαλλον το καμαρι της το εκανε για την αδρεναλινη, διοτι δεν διχνει να εχει αναγκη το χρημα!

  τετοιου ιδιους κλεφτρονια – τσογλανια – κακομαθημενα βουτηροπεδα, ειναι να τα δερνεις απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι και ξανα παλι………