Ντροπή! Δεν είναι δυνατόν τέτοιοι οδηγοί να κυκλοφορούν σε δημόσιους δρόμους! Ακόμα ένα περιστατικό τραγικής απροσεξία οδηγού στην Κίνα. Αυτή τη φορά, θύμα είναι ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο άφησε για λίγο το χέρι της μητέρας του και είπε να σταματήσει για λίγο στο δρόμο. Ωστόσο, ένα crossover, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα, την ώρα που ξε-πάρκαρε δεν το είδε, με αποτέλεσμα να βάλει κάτω από το αυτοκίνητό της!

Μετά από αυτό, 16 άτομα που βρισκόταν εκεί έτρεξαν να σηκώσουν το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μπορέσουν να βγάλουν έξω το άτυχο κοριτσάκι. Ευτυχώς, η μικρή δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Πήγε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όμως δε διαπιστώθηκε κάτι από τους γιατρούς που την εξέτασαν.

Αρχικά, δεν πρόσεξα το φύλο του οδηγού. Όμως, πίστεψα ότι για κάτι τέτοιο ήταν… ικανότερη μια γυναίκα. Είχα δίκιο! Σίγουρα, μπορούσε να το είχε κάνει κι ένας άντρας, αλλά νομίζω πως σε χαμηλές ταχύτητες οι γυναίκες έχουν την τιμητικής τους! Πώς γίνεται να μην πηγαίνεις πάνω από 5 χλμ/ώρα και να μην βλέπεις ένα κοριτσάκι που βρίσκεται πεντακάθαρα στο οπτικό σου πεδίο; Μάλιστα, αν παρατηρήσεις καλά το βίντεο, επιταχύνει ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει τη μικρή, πράγμα που σημαίνει ότι ούτε που πρόσεξε τι υπάρχει στον δρόμο…

[Πηγή: Telegraph]