Video: Chevrolet COPO Camaro concept πάτησε πίστα

Σχετικά άρθρα

Στη Sema η Chevrolet είχε παρουσιάσει το Camaro COPO concept για να ανταγωνιστεί το Mustang Cobra Jet και πλέον έδωσε και το πρώτο promo video. Σχεδιασμένο για τον διαγωνισμό NHRA Stock Eliminator το πρώτοτυπο έχει νέο καπό, και αγωνιστικό εσωτερικό με roll-cage. Οι μπροστά αναρτήσεις του είναι coilover ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί ένας σταθερός άξονας με αγωνιστικά ζάντες και slick ελαστικά. Μηχανικά το αυτοκίνητο μπορεί να φορέσει είτε τον 5.3-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα είτε τον 7.0-λίτρων ατμοσφαιρικό. Και οι δύο συνδυάζονται με 3 κιβώτια, ένα αυτόματο διτάχυτο, ένα αυτόματο τριτάχυτο και ένα χειροκίνητο πεντατάχυτο.

Η Chevrolet δεν έχει ανακοινώσει αν θα το περάσει στη παραγωγή αλλά ο αντιπρόεδρος του τμήματος βελτιωμένων και αγωνιστικών αυτοκινήτων της GM, Jim Campbell, είχε δηλώσει κατά την διάρκεια της Sema ότι η Chevrolet σκοπεύει να ομολογκάρει την Camaro για να συμμετέχει σε αγώνες dragster.

[Πηγή: Chevrolet]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...