Σε 15 ημέρες, ο Michael Schumacher θα κλείσει τα 43 του χρόνια και θα μπει στην 19η του σεζόν στη Formula 1, ωστόσο υπογραμμίζει ότι, παρά την ηλικία του, η διάθεσή του για επιτυχίες δεν έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Ο Γερμανός έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει να κατακτήσει και 8ο παγκόσμιο τίτλο, όμως σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν οι τεχνικοί του Brackley, διότι φέτος η W02 δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί κορυφαίο μονοθέσιο.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι η διάθεσή μου έχει αλλάξει. Θα ήταν ωραίο αν δεν έκαναν εικασίες χωρίς να γνωρίζουν. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη. Θα μπορούσα να βρεθώ τουλάχιστον μια-δυο φορές στο βάθρο. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί, προκειμένου να βελτιώσουμε τις επιδόσεις, αλλά δεν φοβόμαστε.

Το 2011, ο πολυπρωταθλητής ήταν πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την πρώτη του χρονιά από την επιστροφή του, το 2010. Ένα από αυτά που τον δυσκόλεψαν εκείνη τη σεζόν ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχαν πολλές δοκιμές εξέλιξης, κάτι που δεν του επέτρεψε να προσαρμοστεί πάνω στα ελαστικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμα μαθαίνει στον τομέα αυτό.

Στο παρελθόν, κάναμε πολλές δοκιμές. Σήμερα, δεν είναι έτσι, οπότε είχα κάποια προβλήματα με τα ελαστικά. Δεν έχω μάθει πώς να κάνω να δουλέψουν σωστά. Προηγουμένως, πήγαινα στους αγώνες γνωρίζοντας τι θα γίνει. Τώρα, έχουμε δοκιμές μόνο την Παρασκευή για να τα συνηθίσουμε.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο οδηγός της Mercedes AMG το 2009 είναι 1+2 χρόνια, έτσι λήγει στο τέλος αυτού του έτους. Έχουν γραφτεί διάφορα περί ανανέωσης, αλλά ο ίδιος τα έχει διαψεύσει. Για μια ακόμη φορά, τονίζει πως δεν υπάρχει λόγος να σκεφτεί τι θα κάνει το 2013.

Αν θα είμαι εδώ το 2013; Δεν υπάρχει βιασύνη να το σκεφτώ.


[Πηγή: GMM]

 • cfu

  παμε δυνατα και γερά Schumi!!!

  • αμαδεν παρει το 8ο δεν εγκαταλειπει ο σκυλοσ!!!!!  :-))))))

  • hellboy

   φτου!!!!!!!!!!!!αλλα 20 χρονια θα τον ανεχτουμε ακομα?!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

  • axaxaxxax 20 ειναι πολλλλλλα!!!!! αλλα μια δεκαετια την εχει στο τσεπακι του!!!!!!
   αν και πιστευω στον Ροσ να κανει τα μαγικα του στην επομενη 2ετια!!!!!  ;-)

  • hellboy

   ενα λιφτινγ 2 αναβολικα και αντεχει!!!!!!!χαχαα!!!!!!!!!!

  • LOL LOL LOL
   κιαλλα??? μετα το σαγονι που θα παει???????
   μουχαχα!!!!  :-P