Schumacher: Δεν έχω ανανεώσει το συμβόλαιό μου

Σχετικά άρθρα

Η Sport Bild έγραψε ότι ο Michael Schumacher έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Mercedes GP μέχρι και το τέλος του 2013. Περιμέναμε Δελτίο Τύπο, ωστόσο δεν ήρθε για τον Schumi, αλλά για τον Nico Rosberg, ο οποίος ανανέωσε μέχρι και το 2013. Ο 42χρονος, διαβάζοντας αυτά τα δημοσιεύματα, έσπευσε να διαψεύσει τις συγκεκριμένες φήμες. Ο πολυπρωταθλητής υπογραμμίζει πως ακόμα είναι νωρίς για να ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα του.

Σύμφωνα με ορισμένους δημοσιογράφους, ναι. Στην πραγματικότητα, όχι, επειδή έχω πει αρκετές φορές ότι είναι νωρίς για να συζητάμε γι’ αυτό. Χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε να δω πώς πηγαίνω, και κάποια στοιχεία, για να δω αν το θέλω ή όχι.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Schumacher ήταν 1+2 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι λήγει το 2012. Στόχος του Schumacher είναι να φτάσει στον 8ο τίτλου του. Φυσικά, αν η Mercedes συνεχίσει να μην του δίνει άκρως ανταγωνιστικά μονοθέσια, αυτό θα παραμείνει στόχος.

Ασχολούμαστε περισσότερο με το πώς θα μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητές μας με αυτά που έχουμε κάνει. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο γι’ αυτό, έτσι μιλάμε για την γενική μας απόδοση. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε πού είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε, και έπειτα να προσαρμοστούμε. Είναι καλύτερα να το κάνουμε αυτό νωρίς και όχι αργά, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι είμαστε πιο αργοί απ’ ό,τι ελπίζαμε.

Το σημαντικό είναι, είμαστε στο σωστό δρόμο; Έχουμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα; Και νομίζω ναι, αλλά πρέπει ν’ αποδειχθεί στο μέλλον.

Τέλος, λέει πως πρέπει να πάρει μια τελική απόφαση σχετικά με το μέλλον του, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα εκείνη η στιγμή.

Στο τέλος, ναι, θα υπάρξει κάτι, αλλά πιο σημαντικό, είναι αν θα το αισθάνομαι ή αν θα το θέλω. Αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε στο μέλλον, και όχι αυτή τη στιγμή.

Το επόμενο μονοθέσιο που θα έχει στα χέρια του ο Schumi, κατά τη γνώμη μου, θα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αν οι τεχνικοί του Brackley του δώσουν ένα μη κορυφαίο μονοθέσιο, όπως είναι κι η W02, θα καταλάβει ότι και το 2012 ήταν άλλη μια χαμένη χρόνια. Αν, όμως, η W03 είναι πολύ ανταγωνιστική και δει ότι έχει τις δυνάμεις να συνεχίσει, τότε δε θ’ αργήσει να βάλει την υπογραφή του.

[Πηγή: Autosport | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr