Οι βελτιωτές έχουνε ήδη να παίρνουν στα χέρια τους τη νέα BMW M5 και ήδη ξεκίνησαν τις δοκιμές να την βελτιώσουν. Η PP Performance είναι η πρώτη εταιρία που βάζει μια stock M5 στο δυναμόμετρο για να δει πόσα άλογα βγάζει τελικά η M5 στη πραγματικότητα. Η BMW δηλώνει ότι το αυτοκίνητο αποδίδει 560 άλογα με 680 Nm ροπής, αλλά το MAHA LPS 3000, έδειξε ότι η M5 βγάζει 450 άλογα στους τροχούς, το οποίο μεταφράζεται σε 582 άλογα με 721 Nm ροπής. Επίσης έκανε και ένα άνοιγμα 0-300 χλμ/ώρα προτού ξεκινήσει να την βελτιώνει. Αναρωτιέμαι πόσα άλογα θα την φτάσουν οι βελτιωτές. Η Manhart Racing ήδη τον έχει κάνει να βγάζει 750 άλογα στην MH3 V8 RS Clubsport.

[Πηγή: YouTube]

  • Κώστας

    ε δεν μας ειπε κατι καινουριο…και το TTR-S το εχουν δυναμομετρήσει 390 αλογα,οπως και το gtr βεβαια

  • nikxan1

    στο δυναμομετρο, γυριζουν μονο οι πισω τροχοι.
    ο εγκεφαλος νομιζει οτι σπινιαρει, ή οτι κατι δεν παει καλα. οποτε μπανει σε safe mode κοβωντας μοιρες αβανς για προστατεψει τον κινητηρα. κανενα αυτοκινητο με τοσο εξελιγμενα ηλεκτρονικα δεν προκειται να κατεβασει την αληθινη του δυναμη στο δυναμομετρο.
    το Μ3-Ε92 του αλονησσιωτη (speed and style) το οποιο ειναι με κομπρεσσορα, κατεβασε καπου 500 αλογα αν θυμαμαι καλα, αλλα η πραγματικη του δυναμη ειναι καπου στα 602 αλογα.