Με πολύ καλά λόγια μιλά γι’ άλλη μια φορά ο Fernando Alonso για κάποιον άλλον οδηγό. Όχι, δεν είναι ο Lewis Hamilton, ο οποίος έχει ακούσει τα καλύτερα από τον Ισπανό. Αυτή τη φορά, είναι ο Michael Schumacher, με τον Ferni να εκτιμά ότι ο Γερμανός είναι άξιος σεβασμού, ενώ τονίζει ότι αν ήθελε να μονομαχήσει με κάποιον οδηγό σε οποιαδήποτε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτός θα ήταν ο Schumi.

Θα επέλεγα τον Michael Schumacher, ο οποίος είναι πάντα ένας Πρωταθλητής για όλους μας, διότι είναι ένας οδηγός που σεβόμαστε σαν 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Είναι ένας οδηγός που δεν τίποτα περισσότερο ν’ αποδείξει και ήταν πάντα πολύ γρήγορος.

Επίσης, ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής υποστηρίζει ότι πρέπει να οδηγήσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, προκειμένου να μπορεί να μονομαχεί για τις πρώτες θέσεις.

Ξέρουμε ότι στη Formula 1, το μονοθέσιο είναι το πιο σημαντικό, και ξέρουμε ότι η Mercedes δεν ήταν καλή φέτος. Όμως, πιστεύω ότι αν έχουν ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, ικανό για νίκες, τόσο ο Nico όσο και ο Michael θα είναι φαβορί. Πρέπει να τους σεβόμαστε.


[Πηγή: TotalRace | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]