Λίγες μέρες μετά από τη δήλωση του Luca di Montezemolo, ότι ο Fernando Alonso είναι ο καλύτερος οδηγός της Formula 1, έρχεται απάντηση από το πρώην αφεντικό του Sebastian Vettel, Gerhard Berger, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Γερμανός είναι ο καλύτερος οδηγός του αθλήματος. Πέρυσι, είχε δηλώσει ότι ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους Fernando Alonso και Lewis Hamilton, ωστόσο φέτος, άλλαξε γνώμη.

Πέρυσι, τον είχα βάλει στο ίδιο επίπεδο με τους Alonso και Hamilton, αλλά μετά απ΄ αυτή τη σεζόν, πρέπει να το πω, είναι ο καλύτερος. Αυτό το παιδί είναι εξαιρετικό, και είναι, επίσης, στην καλύτερη ομάδα. Έχει γίνει ο καλύτερος οδηγός στη Formula 1.

Παράλληλα, ο Αυστριακός πιστεύει ότι η κυριαρχία του θα συνεχιστεί και το 2012.

Μαζί με τη Red Bull, θα είναι και πάλι πρώτος την επόμενη σεζόν.

Έχω εκφράσει πολλές φορές ότι διαφωνώ με την άποψη του ότι, για μένα, δεν είναι ο καλύτερος οδηγός. Και μόνο το γεγονός ότι κανένας από τους τωρινούς οδηγούς της Formula 1 δεν υποστηρίζει ότι είναι ο καλύτερος λέει κάτι από μόνο του. Ενώ, στην περίπτωση των Alonso και Hamilton, οι δυο τους έχουν ανταλλάξει άκρως κολακευτικά λόγια, παρά την μεγάλη έχθρα του παρελθόντος. Εκτός αυτού, ο Ferni έχει εκφράσει αμφιβολίες για το αν ο Vettel μπορεί να κερδίσει τίτλος χωρίς το ταχύτερο μονοθέσιο, σε αντίθεση με τον εαυτό του και τον Lewis…

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images Europe]