Spy Photos: Chevrolet Corvette C7 στα χιόνια

Σχετικά άρθρα

Η GM ξεκίνησε τις δοκιμές της νέας Corvette C7 με το πρώτο μουλάρι που φορά το νέο σώμα να δοκιμάζεται στα χιόνια. Βλέποντας τις φωτογραφίες εύκολα βγάζεις το συμπέρασμα ότι οι μπροστινοί τροχοί έχουνε μεταφεθεί πιο μπροστά σε σχέση με την C6, μεγαλώνοντας έτσι το μεταξόνιο. Επίσης το πίσω μέρος φαίνεται μεγαλύτερο, αυξάνοντας έτσι τον χώρο του πορτ-μπαγκάζ. Στο πίσω μέρος επίσης υπάρχουν τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων στο κέντρο.

Οι φήμες την θέλουν να διαθέτει πιο ευρωπαϊκό σχεδιασμό, ο οποίος θα αποτελεί την εξέλιξη της σημερινής γενιάς. Η Corvette C7 δεν θα διαθέτει το διπλό πίσω παράθυρο, όπως ακριβώς δεν είχε και το πρωτότυπο Stingray Concept. H GM έχει επιβεβαιώσει μόνο ότι το κοφτό πίσω παράθυρο θα είναι διαθέσιμο μόνο στον επιπλέον εξοπλισμό και έτσι έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν μερικές παραλλαγές της νέας Corvette, οι οποίες θα έχουνε το διπλό πίσω παράθυρο, όπως αυτό που είχε το πρώτο Stingray του 1963.

Θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα της τωρινής Corvette και μηχανικά ακούγεται ότι θα είναι διαθέσιμη με τον V8 6.2-λίτρων αλλά και με έναν pushrod V8 κινητήρα τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού και με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων τοποθετημένο στο κέντρο, καθώς και με 7-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η GM επίσης παλαιότερα μας έχει πει ότι η C7 θα είναι ελαφρύτερη, μικρότερη και πιθανώς θα βγει και σε υβριδική έκδοση.

Η Chevrolet Corvette C7 θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2013 ως μοντέλο του 2014 με την κατασκευή της να γίνεται στο εργοστάσιο της πόλης Bowling Green στο Kentucky.

[Πηγή: Automotorundsport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...