Spy Photos: Νέο Peugeot 208 GTI

Σχετικά άρθρα

Οι φήμες υπάρχουν εδώ και καιρό ότι η Peugeot ετοιμάζει την GTI έκδοση του νέου 208 και επιτέλους οι φήμες έγιναν πραγματικότητα, αφού ο φωτογραφικός φακός έπιασε ένα “μουλάρι” του να δοκιμάζεται στην Σκανδιναβία. Το αυτοκίνητο φορά το bodykit από το “απλό” 208 αλλά οι διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, προδίδουν την GTI έκδοση.

Σε ότι αφορά το στιλιστικό μέρος. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η GTI θα διαφοροποιείται από την υπόλοιπη γκάμα του 208 με διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου σε μοναδικά σχέδια καθώς και αεροτομή στο πίσω μέρος. Εσωτερικά, σπορ καθίσματα, ειδικά χρώματα και σπορ πινελιές στο ταμπλό και την κονσόλα θα συμπληρώνουν το πακέτο.

Μηχανικά, οι φήμες θέλουν το αυτοκίνητο να είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις. Μία με 155 άλογα που θα εξοπλίζει το “απλό” GTI και μία με 200+ άλογα, πιο σπάνια και πιο ειδική έκδοση που θα ανταγωνίζεται τα DS3 Racing, Mini Cooper S JCW και Renault Clio RS. Το 208 GTI θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα κοντά στα 220 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...