Ρεαλιστής για το 2012 ο Raikkonen

Σχετικά άρθρα

Χαμηλούς στόχους για το 2012 έχει ο Kimi Raikkonen. Ενώ κάποιοι θέλουν να τον δουν ν’ αγωνίζεται για τις πρώτες θέσεις, κάτι που είναι υπερβολικά φιλόδοξο, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 επισημαίνει πως περιμένει μάχες για τις μεσαίες θέσεις, καθώς γνωρίζει ότι είναι εξαιρετικά απίθανο η Lotus να του δώσει ένα μονοθέσιο που μπορεί να παλέψει τις κορυφαίες ομάδες, ενώ και ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ πιο δυνατός για τη φετινή σεζόν.

Περιμένω να μάχομαι για τις μεσαίες θέσεις. Αλλά, δε θα είναι κάτι δραματικό. Δε θα είναι διαφορετικό από την τελευταία μου χρονιά στη Ferrari.

Ο “Iceman” τόνισε πως ο στόχος του είναι το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν θ’ απογοητευθεί αν δεν το κερδίσει άλλη μία φορά.

Φυσικά, και το πρωτάθλημα είναι στόχος. Είναι ωραίο να το δοκιμάσω, αλλά δεν είμαι παθιασμένος με το να έχω ή όχι ένα ακόμη πρωτάθλημα. Η συμφωνία μας είναι για δύο χρόνια. Δεν έχω μακροπρόθεσμα σχέδια. Ας δούμε πώς θα πάμε με τη Lotus.

Ο Φινλανδός πιστεύει ότι η νέα του ομάδα μπορεί να του δώσει ένα γρήγορο μονοθέσιο, αλλά δε διευκρινίζει πότε μπορεί να συμβεί αυτό.

Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλό μονοθέσιο, για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Η ομάδα έχει όλα όσα χρειάζεται, για να κατασκευάσει ένα καλό αυτοκίνητο. Δε λείπει κάτι, έτσι δεν υπάρχει λόγος που να μην έχουμε ένα καλό μονοθέσιο.

Σίγουρα, φέτος, ο 32χρονος θα συγκεντρώσει πολλά βλέμματα πάνω του, ειδικά στους χρόνους του…

[Πηγή: BBC Sport, GMM | Photo Copyright: Andrew Ferraro/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...