Καιρό είχαμε να διαβάσουμε κάποια είδηση για το μέλλον της Saab, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα αφού μέχρι στιγμής υπάρχουν 6 με 7 ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θέλουν να την εξαγοράσουν, με ένας από αυτούς να είναι μια γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία!

Σύμφωνα με το Saabsunited, υπάρχουν 6-7 σοβαροί πλειοδότες οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν την Saab με έναν από αυτούς, να είναι μια Γερμανική εταιρία με έδρα το Μόναχο, εννοώντας φυσικά την BMW. Το Saabsunited σημειώνει ότι η εταιρία που θα εξαγοράσει την Saab, δεν θα είναι απαραίτητα αυτή που θα καταθέσει τη μεγαλύτερη προσφορά, αλλά αυτή που θα διαθέτει το καλύτερο πακέτο ώστε να κάνει ξανά την Saab ενεργή αυτοκινητοβιομηχανία.

Το Γερμανικό Autobild, δηλώνει σύμφωνα με τις δικές του πηγές, ότι οι ενδιαφερόμενοι ανέρχονται στους 14 χωρίς να ξεκαθαρίζει πόσοι από αυτούς έχουνε κάνει σοβαρές προτάσεις. Σίγουρο είναι ότι οι Κινέζοι και οι Ινδοί βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς που έχουνε καταθέσει μια σοβαρή πρόταση εξαγοράς. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά με την Saab. Η GM θα έχει πρόβλημα και με την BMW;

[Πηγή: SaabsUnited, AutoBild | Photo: Hansdecroon/Flickr]