Jordan: Ο Hamilton πρέπει να μείνει στη McLaren

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton θα είναι το πιο καυτό όνομα στη φετινή μεταγραφική περίοδο, καθώς το συμβόλαιο του Βρετανού λήγει στο τέλος του 2012, όπως και των Michael Schumacher, Mark Webber και Felipe Massa. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση, μέχρι να υπάρχει κάτι οριστικό, θα διαβάζουμε διάφορες φήμες για την καριέρα του “Billion Dollar Man”. Ο Πρωταθλητής του 2008 έχει δηλώσεις ότι μετά από τους πρώτους αγώνες, είναι πιθανό να υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τη McLaren.

Ο Eddie Jordan, σχολιαστής του BBC και πρώην ιδιοκτήτης ομάδας της Formula 1, είναι ένας άνθρωπος που εκφράζει ανοιχτά την γνώμη του, και αυτή τη φορά, αναφέρεται στο μέλλον του Hamilton. Ο Ιρλανδός υποστηρίζει πως ο 27χρονος πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, διότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλη ομάδα από τη McLaren, όπως υποστηρίζει.

Αν αναλογιστούμε τους πόρους και το επίπεδο των επενδύσεων της McLaren, μπορείτε να μου πείτε πού θα βρει ο Lewis καλύτερη ομάδα; Η McLaren πρέπει να διαχειριστεί καλύτερα τον Hamilton. Νομίζω ότι έχουν μάθει από τα λάθη της περασμένης σεζόν, και αυτό είναι κάτι σαν κριτική.

Πληροφοριακά, ο Hamilton έχει επανασυνδεθεί με τη Nicole Scherzinger, και ο πατέρας του έχει δηλώσει ότι το 2012, θα δούμε ένα πολύ καλύτερο Lewis Hamilton…

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα