Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Carlsson παρουσίασε στη Γενεύη την βελτιωμένη Mercedes SLK. Από μηχανικής πλευράς, χάρη στα βελτιωτικά C-Tronic kit, h SLK 200 CGI αποδίδει πλέον 211 ή 224 άλογα (από 184 εργοστασιακά) με την SLK 250 CGI να αποδίδει 239 από 204 άλογα που βγάζει από το εργοστάσιο. Τώρα είναι διαθέσιμο και το CB25 S στην SLK 200 CGI το οποίο διαθέτει μεγαλύτερο intercooler και νέα εξάτμιση κάνοντας έτσι τον 2.0-λιτρο κινητήρα να αποδίδει 240 άλογα.

Στιλιστικά τοποθέτησε νέο μπροστά spoiler από carbon, νέα γρίλια με στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Πίσω τοποθέτησε διαχύτη και αεροτομή που βελτιώνει έτσι την κάθετη αεροδυναμική πίεση στον πίσω άξονα. Οι Γερμανοί τοποθέτησαν επίσης χαμηλότερη ανάρτηση κατά 30 mm και νέες ζάντες 19″.

Στο εσωτερικό είναι διαθέσιμα οι δερμάτινες επενδύσεις Carlsson Nappa, Carlsson Nappa Exclusive και Carlsson Nappa Exclusive Heavy Weight. Μπορούν να τοποθετηθούν διακοσμητικά από Alcantara, carbon και ξύλου καθώς και πεντάλ και λεβιέ ταχυτήτων από ανοξείδωτο ατσάλι.

[Πηγή: Carlsson | Live Photos: Autoblog.nl]