Video: Lotus Evora GTE, ΒMW M5 και Morgan Plus 8 2012 στο Goodwood

Σχετικά άρθρα

Μια Lotus Evora GTE, μια BMW M5 και ένα Morgan Plus 8 2012 βρέθηκαν στο Goodwood όπου όπως ήταν φυσικό έκαναν μερικούς γύρους στη διαδρομή. Η Lotus παράλληλα ανακοίνωσε ότι έχει δεχτεί ήδη 400 παραγγελίες για την Exige S που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η νέα Exige S φορά τον V6 3.5-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα της Evora S απόδοσης 350 ίππων. Ζυγίζει μόλις 1080 κιλά και εξωτερικά διαθέτει νέο άκρως επιθετικό bodykit με νέους προφυλακτήρες, αεριζόμενο καπό, αεροτομή, διαχύτη και πλαϊνά spoiler ενώ νέα είναι και τα φωτιστικά σώματα. Είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, Premium και Premium Sport ενώ υπάρχουν 3 προγράμματα οδήγησης Τouring, Sport και DPM off. Τέλος υπάρχει και το πρόγραμμα Race το οποίο όμως είναι διαθέσιμο μόνο στο έξτρα πακέτο Pack Rack. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα, τα 0-160 χλμ/ώρα σε 8.5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 233 χλμ/ώρα.

[Πηγή: YouTube, Lotus]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...