Club: Audi Sport Club

Σχετικά άρθρα

Ο Διεθνής-Πανελλήνιος Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Και Φίλων Audi I ή αλλιώς Audi Sport Club, οικοδομήθηκε,οργανώθηκε και μεγάλωσε μέσα από το πνεύμα μίας παρέας ανθρώπων με όραμα ένα κοινό τόπο να στεγάσουν την αγάπη για τα αυτοκίνητα της εταιρίας Audi AG.

Η δραστηριοποίηση του Συλλόγου ξεπερνά τα όρια της Αττικής και της Αθήνας και επεκτείνεται σε μεγάλα αστικά κέντρα στη Βόρεια Ελλάδα με ικανό αριθμό μελών και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στο Βόλο, στη Δράμα, στα Ιωάννινα, στην Άρτα, αλλά και στην Πελοπόννησο με κέντρα την Πάτρα, το Ναύπλιο, την Τρίπολη, την Κόρινθο, αλλά και στην Κρήτη και στην Κύπρο!!!!

Σκοπός του Συλλόγου ο οποίος έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, είναι η προώθηση της σωστής και ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς, η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του μηχανοκίνητου αθλητισμού με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία και η προώθηση της αυτοκίνησης μεταξύ ατόμων με ιδιαίτερη προτίμηση και αγάπη στα αυτοκίνητα της εταιρίας Audi AG.

Ο λέσχη μας είναι ανοικτή για όλους, όχι μόνο τους κατόχους αλλά και για τους φίλους αυτοκινήτων Audi, και ο στόλος των αυτοκινήτων μας περιλαμβάνει από ιστορικά αυτοκίνητα της Audi έως και τα πιο σύγχρονα τελευταία μοντέλα.Ενδεικτικά υπάρχουν DKW του 1958….μέχρι RS4.

Ιστορία του Audi Sport Club

Η πρώτη εμφάνιση του Συλλόγου με κινητήρια δύναμη τη δημιουργία μιας παρέας μακριά από ανταγωνισμούς, έριδες και διεκδικήσεις, έγινε τον Οκτώβριο του 2005. Με σωστή οργάνωση και αφιερώνοντας πολύ προσωπικό χρόνο η ανάπτυξή μας ήταν ραγδαία και καταφέραμε έως σήμερα να κατέχουμε μία σημαντική θέση στον χώρο των Λεσχών Αυτοκινήτου.Στα 7 χρόνια λειτουργίας της, αριθμεί περισσότερα από 8.500 μέλη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δραστηριότητες

Η Λέσχη, διοργανώνει κάθε χρόνο πολλά event και συναντήσεις μελών είτε κατά τόπους, είτε Πανελλαδικές αλλά ακόμα και διεθνείς σε συνεργασία με λέσχες αυτοκινήτων Audi άλλων χωρών (Ιταλίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Τουρκίας κ.α.) και συνεχώς επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

Ακόμη περισσότερο, το Audi Sport Club, επεκτείνεται στον διεθνή χώρο συσφίγγοντας τις σχέσεις του, ξεκινώντας συνεργασίες με αντίστοιχες Λέσχες του εξωτερικού και δημιουργώντας ένα διεθνές forum ανταλλαγής απόψεων για τα αγαπημένα μας Audi αλλά και γενικότερα για τα αυτοκίνητα του Group VAG.

Η Λέσχη είναι ήδη αδελφοποιημένη με το AUDI EMOTION CLUB BULGARY και μαζί διοργανώνουμε κάθε χρόνο την ΔΙΕΘΝΗ συνάντηση Ιδιοκτητών AUDI γνωστή σε όλους ως FOUR RING FEST !!!!! Οι δραστηριότητές μας δεν περιορίζονται στις καθιερωμένες συναντήσεις για κουβεντούλα και καφέ ή στις εκδρομές, οι οποίες αδιαμφισβήτητα είναι αναγκαίες για την επαφή μεταξύ των μελών, αλλά διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που προωθούν το χαρακτήρα της αυτοκίνησης γενικότερα.

Η οδηγική παιδεία, η ορθή και ασφαλής οδική συμπεριφορά, η ανάπτυξη και η καλλιέργεια της άμιλλας, συντηρείται με τη συμμετοχή μας σε σεμινάρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, με σεμινάρια τεχνικής οδήγησης με εκπαιδευτές έμπειρους οδηγούς αγώνων, με τη συμμετοχή μας σε κοινές εκδηλώσεις με άλλες Λέσχες δηλώνοντας έτσι και το κοινωνικό μας στίγμα, με τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μεταξύ των Λεσχών.

Η Λέσχη είναι κάθετα αντίθετη στους “αγώνες στους δρόμους” και για αυτό το λόγο οργάνωσε και λειτουργεί η AUDI SPORT CLUB RACING TEAM με συμμετοχές και οργάνωση αγώνων ΜΟΝΟ σε πίστες. Στο χώρο του αυτοκινήτου η δυναμική μας παρουσία έγινε ακόμη πιο αισθητή με τη συμμετοχή μας στις εκθέσεις αυτοκινήτου Auto-Exelixis και Athens Tuning Show και με συνεχείς παρουσιάσεις αυτοκινήτων μελών σε περιοδικά και σε εκπομπές αυτοκινήτου, με την επίσκεψή μας στο Κέντρο Εκπαίδευσης της KOSMOCAR A.E., με τη συμμετοχή μας σε αγώνες πίστας όπως στο Πρωτάθλημα GTCC των λεσχών αυτοκινήτου, με ημέρες αγώνων kart (kart-days), με δυναμομετρήσεις οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά αυτοκινήτου ευρείας κυκλοφορίας.

Λοιπές Δραστηριότητες

  • Επίσημες και ανεπίσημες συναντήσεις των μελών
  • Πανελλήνιες συναντήσεις
  • Ετήσια κοπή πίτας
  • Beach Party
  • Κληρώσεις Δώρων
  • Καλοκαιρινή και Χειμωνιάτικη Ένδυση
  • Λειτουργία ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού

Συνοψίζοντας…

Πιθανότατα μια περιήγηση στο clubaudi.gr θα σας δείξει πόσο οργανωμένα λειτουργεί το φόρουμ μας γενικά, πόσο μεγάλο πλούτο τεχνικών πληροφοριών διαθέτει, πόσο ενεργό παραμένει τόσο αυτό όσο και τα μέλη του παρά την δυσκολία των εποχών που ζούμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...