Στάζει μέλι για τους Hamilton και Alonso ο Button

Σχετικά άρθρα

Όλοι μας γνωρίζουμε την ταχύτητά, το ταλέντο, τις ικανότητές τους. Έχουν ανταλλάξει άκρως κολακευτικά λόγια, και η έχθρα τού παρελθόντος δεν υπάρχει, πια. Αναφέρομαι στους Fernando Alonso και Lewis Hamilton. Όχι, αυτή τη φορά, δεν λέει κάτι ο ένας για τον άλλον, αλλά για τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές μιλά ο Jenson Button.

Ο Πρωταθλητής του 2009 και team-mate τού Hamilton αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στους δύο πρώην team-mates. Ο Βρετανός τονίζει ότι δε θα είχε πρόβλημα με το ενδεχόμενο να οδηγεί το ίδιο μονοθέσιο με τον Alonso, όμως μόνο αν στη Formula 1 δεν υπήρχε ο Hamilton! Ας δούμε τι δήλωσε πρώτα για τον “Billion Dollar Man”:

Ο Lewis είναι εξαιρετικά γρήγορος, το βλέπουμε συνεχώς, και είναι συναρπαστικό να έχεις έναν team-mate σαν κι αυτόν. Είναι δύσκολο μερικές μέρες, αλλά άλλες μέρες, είναι εξαιρετικό, και είναι μια πραγματική πρόκληση, η οποία μου αρέσει.

Σειρά έχει ο “El Nano”:

Ο Fernando είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, είναι δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι γρήγορος. Μάλλον, δεν είναι ο ταχύτερος του αθλήματος, αλλά είναι πολύ έξυπνος. Αν ο Lewis δεν ήταν στη Formula 1, για παράδειγμα, νιώθω ότι θα είναι συναρπαστικό να είχα τον Fernando για team-mate.

Κατά κάποιον τρόπο είμαστε όμοιοι οδηγοί, αλλά σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, δεν είμαστε, σίγουρα. Και οι δύο θέλουμε μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας. Χρειαζόμαστε αυτή την υποστήριξη, για να έχουμε πραγματική επιτυχία. Συνεπώς, ναι, θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένος με μια ενδεχόμενη συνεργασία, να συνεργαστούμε και να είναι εχθρός μου, που είμαι σίγουρος ότι θα είναι.


[Πηγή: Daily Mail | Photo Copyright: ROSLAN RAHMAN/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr