Προσωπικά βρίσκω όλες τις Ferrari (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), έργα τέχνης από μόνες τους. Ωστόσο, ο Jürgen Ulmer, ένας Γερμανός καλλιτέχνης έχει αποφασίσει να κάνει τα δικά του έργα τέχνης κόβοντας παλιές Ferrari ώστε στη συνέχεια, να τις κρεμά κάποιος στον τοίχο του σαλονιού του.

Ο Ulmer ξεκίνησε με το σώμα μιας Ferrari 330 GT 2+2 του 1964, η οποία βγήκε σε μόλις 625 μονάδες από το εργοστάσιο του Μαρανέλο. Αργότερα πήρε μια Ferrari 365 GT 2+2 του 1969, η οποία βγήκε σε μόλις 801 μονάδες από το 1667 έως το 1971 που κατασκευαζόταν. Ιεροσυλία ή μήπως ένας φαντεζί τρόπος σύγχρονης τέχνης; Ο Ulmer πλέον έχει βάλει στόχο μια 250 GTE (μόλις 400 βγήκαν στη παραγωγή) ώστε να γίνει το επόμενο έργο του.

[Πηγή: Ferrari-project]

 • τουλάχιστον ιερόσυλος κ κλείσιμο στο ψυχιατρείο!!

 • Phaethon

   Και κάτι τέτοιοι λέγονται καλλιτέχνες??

  Τέχνη είναι να δημιουργείς κάτι βρε πάπαρδε Γερμανέ, όχι να το καταστρέφεις!!!!!

  Πάρε μια παλιά Ferrari και με κόπο και μεράκι κάνε τη σαν νέα, εκεί να σε παραδεχτώ.

  Αλλά όταν ο καθένας την βλέπει καλλιτέχνης αυτά γίνονται.

 • hellboy

  τι ηλιθιος ειναι αυτος??????απο που το εσκασε????κολλητος του χανιμπαλ???????ειναι ντροπη και για την τεχνη και την αυτοκινηση ο τυπος επικυνδυνος μεχρι εκει που δεν παει.
  σιχαμενος γερμανος που πιστευει οτι κανει τεχνη για τον εαυτο του και 2-3 ανθρωπαρια….γελιοτητα να κοβει ενα υπερσυλεκτικο αμαξι και να το αχρηστευει ετσι..
  φρικη…….

 • OdyZante

  Σταματήστε τον τώρα τον βάρβαρο!!! Ειδοποιήστε και την Φερραρι να επικηρύξει το κεφάλι του!!