Η McLaren φαίνεται πως έχει κάνει την καλύτερη δουλειά όσον αφορά τα φετινά μονοθέσια, και ο Sebastian Vettel τονίζει ότι είναι η ομάδα που πρέπει να νικηθεί, ώστε να διατηρήσει τον τίτλο του, κάτι που μπορεί να κάνει, όπως έχει δηλώσει. Ωστόσο, ο Πρωταθλητής πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετές ισχυρές και ανταγωνιστικές ομάδες, αλλά ο κύριος στόχος είναι η ομάδα του Woking, καθώς φαίνεται η καλύτερη.

Υπάρχουν αρκετές ομάδες που πρέπει να νικήσουμε. Αλλά, η McLaren δείχνει πολύ δυνατή αυτή τη στιγμή. Είναι η ομάδα που πρέπει να νικήσουμε. Δείχνει να είναι η καλύτερη. Όμως, έχουμε ένα μακρύ πρωτάθλημα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε Αυστραλία και Μαλαισία και ήταν ένα χάος με τέτοιες συνθήκες. Έχουμε ένα καλό μονοθέσιο, και ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

Είναι αλήθεια ότι οι Βρετανοί φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι, αλλά στη Formula 1, τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάξουν γρήγορα. Πλέον, όλα “παίζουν” γύρω από την εξέλιξη, δηλαδή ποια ομάδα θα μπορέσει να βελτιώσει ταχύτερα και καλύτερα το μονοθέσιό της. Η McLaren είναι πολύ καλή σ’ αυτό, μα θα μπορέσει να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητα της MP4-27, ή ο Adrian Newey ετοιμάζει κάποια αντεπίθεση; Μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε να βάζουμε στο παιχνίδι και τη Ferrari; Οψόμεθα…

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]