Μπορεί η Lamborghini να παρουσίασε σήμερα το Urus Concept, αλλά δεν ξέχασε την one-off Aventador J που παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης, δίνοντας έτσι ακόμη ένα promo video, ως συνέχεια του teaser video που είχε βγάλει πριν την παρουσίαση της στη Γενεύη. Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε μέσα σε 6 εβδομάδες και σε σχέση με την Aventador έχουνε κοινό μόνο μερικά μέρη, όπως το καπό, τα μπροστά φτερά, τα φωτιστικά σώματα και τα πίσω φτερά. Όλο το υπόλοιπο σώμα της Aventador J σχεδιάστηκε από την αρχή, αποκλειστικά για την one-off Aventador J.

Να θυμίσω ότι αν θέλεις να την κάνεις δική σου είναι πλέον αργά αφού έχει ήδη πουληθεί σε έναν ανώνυμο συλλέκτη ο οποίος έδωσε 2.1 εκατ. ευρώ, ώστε να κάνει αυτό το μοναδικό supercar δικό του, το οποίο η Lamborghini το περιγράφει ως το πιο αδιάλλακτο supercar που έχει κατασκευάσει ποτέ και παρότι δεν διαθέτει παρμπρίζ, μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 300 χλμ/ώρα. Αναλυτικές λεπτομέρειες γι’αυτό μπορείς να βρεις σε αυτό το άρθρο.

Επίσης o Βέλγος σχεδιαστής Bram Wulteputt έχει δημιουργήσει το πως θα μπορούσε να μοιάζει η Cabrio έκδοση του Urus ενώ για bonus δες και μια Aventador να μαρσάρει στη Monza.

[Πηγή: Lamborghini, YouTube, Devianart]