Κάτι γίνεται εκεί στην Αμερική. Ο αέρας είναι; Τους ψεκάζουν; Τους ρίχνουν κάτι στο νερό; Πραγματικά ώρες-ώρες αναρωτιέμαι τι άλλο θα διαβάσουμε από την απέναντι μεριά του Ατλαντικού. Αρχικά θα σου πω, ότι ένας κάτοχος μιας μηχανής BMW του 1993 από τη Καλιφόρνια, μήνυσε την BMW Motorrad USA, τη κεντρική αντιπροσωπεία της BMW στην Αμερική, καθώς και την Corbin-Pacific, κατασκευαστή aftermarket καθισμάτων, επειδή όπως ισχυρίζεται, μετά από κάθε βόλτα, η σέλα του προκαλεί στύση, η οποία δεν φεύγει με τίποτα.

Ο Καλιφορνικέζος, αναφέρει στη μήνυση του, η οποία κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Σαν Φρανσίσκο, ότι η στύση διαρκεί έως και 4 ώρες, (το Viagra άραγε έχει τόση επίδραση;) και ζητά αποζημίωση για απώλεια μισθών, προσωπικού τραυματισμού, ιατρικά έξοδα, κακή σχεδίαση προϊόντος και εξ΄αμελείας πρόκληση συναισθηματικής αγωνίας και ψυχικής οδύνης. Τον Δικαστή λυπάμαι εγώ, όταν θα διαβάσει το κατηγορητήριο στους δικηγόρους της BMW.

Από την άλλη, η αστυνομία του Σικάγο, σταμάτησε έναν οδηγό ενός Honda Prelude του 1994 ο οποίος πήγαινε με 180 χλμ/ώρα σε μια περιοχή με όριο 75 χλμ/ώρα και φυσικά η πρώτη ερώτηση που του έκαναν, ήταν να τους πει τον λόγο που έτρεχε τόσο. Δεν ξέρω τι απάντηση περίμεναν οι αστυνομικοί, αλλά σίγουρα δεν περίμεναν να ακούσουν ότι πήγαινε με 180 χλμ/ώρα επειδή βιαζόταν να κάνει σεξ.

Ο 21-χρονος Zachary P. Ramirez, ψέμματα δεν είπε, αλλά αντί να χτυπηθεί από τα βέλη του έρωτα, χτυπήθηκε από τα tazer των αστυνομικών, οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον έθεσαν υπό κράτηση για τις τροχαίες παραβάσεις που είχε κάνει, ενώ πάνω του βρέθηκε και μια μικρή ποσότητα μαριχουάνας. Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση $200 αλλά η ιστορία σταματά εδώ για το αν κατάφερε, ή όχι, να περάσει καλά με τη φίλη του.

[Πηγή: Courthouse News, MSN]