Επειδή ξέρω πόσο λατρεύεις τα videogames τότε θα σου δώσω ακόμη μια ιδέα για τον εξομειωτή που θέλεις να βάλεις στο σαλόνι σου. Είναι κατασκευής της Ariel, ναι της ίδιας εταιρίας που κατασκευάζει το Atom, καθώς και της Motion Simulation και στόχο είχαν να κατασκευάσουν τον καλύτερο εξομειωτή παιχνιδιών του κόσμου.

Το όνομα του; TL1 Simulator, είναι σφαιρικός, έχει σφαιρική οθόνη 180 μοιρών και είναι ο πρώτος εξομοιωτής τέτοιου είδους στον κόσμο. Την απεικόνιση κάθε frame παιχνιδιού την έχουνε αναλάβει πολλαπλοί προτζέκτορες όπου σου δίνουν μια ανάλυση 5.760×1.200 pixels (3-πλάσια ανάλυση από το HD), έτσι ώστε να γεμίζει κάθε εκατοστό από την περιφερειακή όραση σου. Το κάθισμα φυσικά και είναι πλήρως ρυθμιζόμενο με συστήματα δόνησης ώστε να μπορεί μιμηθεί τις αντιδράσεις ενός πραγματικού αυτοκινήτου ή αεροπλάνου.

Η εταιρία δηλώνει ότι το σύστημα μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σχετικά εύκολα και χωρέσει να περάσει μέσα από μια πόρτα, αφού το χαρακτηρίζει ως “εξαιρετικά φορητό”. Είναι συμβατό με Windows 7 και XP και αν αναρωτιέσαι το κόστος του θα σου πω ότι κοστίζει £11.500 (€14.160)

[Πηγή: Motion Simulation]