O Casey Stoner αποχωρεί από την ενεργό δράση στο τέλος της χρονιάς

Σχετικά άρθρα

Ο Casey Stoner, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP ανακοίνωσε σήμερα ότι στο τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση αφού όπως δήλωσε ο ίδιος έχασε το ενδιαφέρον του να τρέχει σε αγώνες και θέλει να ξοδέψει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του. Το MotoGP χάνει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του, ίσως στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Ο γεννημένος 16 Οκτωβρίου του 1985 Αυστραλός αναβάτης, έκανε την ανακοίνωση αυτή σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα του Le Mans. Ο Ctoner δήλωσε:

Έπειτα από πολλή σκέψη, πολλή κουβέντα με την οικογένεια και τη γυναίκα μου, αυτό προετοιμάζεται εδώ και δύο χρόνια, αλλά στο τέλος του 2012 δεν θα αγωνιστώ στο πρωτάθλημα του 2013. Θα ολοκληρώσω την καριέρα μου στο τέλος της χρονιάς MotoGP και θα προχωρήσω σε διαφορετικά πράγματα τη ζωή μου. Έπειτα από τόσα πολλά χρόνια αφοσίωσης στο άθλημα που αγαπώ και στο οποίο η οικογένειά μου και εγώ έκανα πολλές θυσίες, έπειτα από τόσα χρόνια προσπάθειας φτάσαμε σε αυτό το σημείο, το άθλημα έχει αλλάξει πολύ και έχει αλλάξει προς μια κατεύθυνση που δεν ευχαριστιέμαι πλέον. Δεν έχω πάθος και γι’ αυτό είναι καλύτερα να αποσυρθώ.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που με έχουν δυσαρεστήσει και επίσης πολλά πράγματα τα οποία αγάπησα σε αυτό το άθλημα, αλλά δυστυχώς η ζυγαριά έχει γείρει προς τα χειρότερα. Και έτσι, δεν θα συνεχίσουμε. Θα ήταν ωραίο να πω ότι θα μείνω ακόμα έναν χρόνο, αλλά πού τελειώνει τελικά αυτό; Αποφασίσαμε λοιπόν να ολοκληρώσουμε τα πάντα όπως είμαστε τώρα.

[Πηγή: Eurosport | Photo Copyright:  PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/GettyImages]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AlphaTauri γίνεται επίσημος συνεργάτης ένδυσης της FIA

Η FIA ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την AlphaTauri, με την τελευταία να γίνεται ο πρώτος επίσημος συνεργάτης ένδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας...