H Land Rover εργάζεται πάνω σε ένα μεγαλύτερο Evoque

Σχετικά άρθρα

Η Land Rover φαίνεται ότι εργάζεται πάνω σε ένα μεγαλύτερο Range Rover Evoque. Το αυτοκίνητο έχει κωδική ονομασία L560 και σύμφωνα με το Ινδικό MotorBeam, δεν πρέπει να το περιμένουμε νωρίτερα από το 2015.

Με το μεγάλο Evoque η Land Rover θέλει να προσθέσει τον επιπλέον χώρο που δεν έχει το Evoque. Πιθανότατα θα ονομαστεί Grand Evoque και θα αποκτήσει και τρίτη σειρά καθισμάτων, μεταφέροντας έτσι έως και 7 άτομα. Θα είναι μεγαλύτερο κατά 300 mm σε μήκος και θα έχει 100 mm μεγαλύτερο ύψος.

Από μηχανικής πλευράς θα φορά τους ίδιους κινητήρες που βρίσκουμε και στο Evoque, 2 πετρελαιοκινητήρες 2.2 λίτρων απόδοσης 150 και 190 ίππων ενώ από πλευράς βενζινοκινητήρων θα υπάρχει ο 2.0λιτρος turbo, άμεσου ψεκασμού, απόδοσης 240 ίππων. Επίσης οι φήμες θέλουν να φορά έναν νέο υβριδικό turbo diesel 1.8 λίτρων που αποδίδει 310 άλογα.

[Πηγή: Motorbeam]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...