Οι Anonymous απειλούν το Καναδικό Grand Prix

Σχετικά άρθρα

Η τελευταία φορά που οι Anonymous ασχολήθηκαν με τη Formula 1 ήταν στο Grand Prix του Μπαχρέιν, όταν και “έριξαν” το επίσημο website της Formula 1. Φαίνεται, όμως, πως έχουν “ξαναβάλει στο μάτι” το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, καθώς απειλούν ότι θα “ρίξουν” το f1.com, αλλά και όποια websites αφορούν τη Formula 1.

“Ποιος είναι ο λόγος;” θ’ αναρωτιέσαι. Στις αρχές του 2012, οι αρχές της επαρχίας Quebec αποφάσισε ν’ αυξήσει τα πανεπιστημιακά δίδακτρα, και οι φοιτητές εκεί, αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους. Την Παρασκευή, ψηφίστηκε διάταξη που απαγορεύει πορείες και διαδηλώσεις στην Quebec, κάτι που έχει ξεσηκώσει ακόμα περισσότερο τους φοιτητές, οι οποίοι απειλούν να μην επιστρέψουν στο Καναδικό Grand Prix (8-10 Ιουνίου) να διεξαχθεί κανονικά.

Έτσι, οι Anonymous έχουν τεθεί στο πλευρό των φοιτητών, ενώ δηλώνουν ότι θα υποκλέψουν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας όσων αγοράσουν εισιτήρια από το Internet. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, κανένα σχόλιο δεν έχει γίνει από την πλευρά των διοργανωτών.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: JOEL SAGET/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...