Ο συνδυασμός των SuperCars είναι πάντα για το καλό μας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κάποιο Sound Video. Αυτή τη φορά, μάλιστα, είναι δεκάδες, πάνω από 35, και θα τα δούμε σε κάποια revs, κυρίως, όμως, να επιταχύνουν. Κάποιοι οδηγοί είναι ήρεμοι με το πεντάλ του γκαζιού, ωστόσο κάποιοι άλλοι έχουν πολύ πιο επιθετικές διαθέσεις, τις οποίες εκφράζουν μέσα από το αυτοκίνητό τους. Φυσικά, εμείς προτιμάμε τους δεύτερους! Για να τους δούμε, αλλά και να τους ακούσουμε…

[Πηγή: YouTube]

 • Renesis1

  Αυτό είναι κλασσικό car porn video.. Ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό!

  Υ.Γ. Gazokiller, στο 2:10 το πρώτο καρδιακό επεισόδιο.. Εκεί που λέω πάει πέρασε, έρχεται το 4:30.. Ε μετά και τα 2 έχω αρχίσει να ψάχνω τα υπογλώσσια  :P

  • Gazokiller???? It’s me!!!!

  • Renesis1

   Μα φυσικά και its you! Το γνωρίζω και εύγε για το πολύ καλό θεματάκι! Στο Gazokiller αναφέρθηκα, (για αυτό και το Υ.Γ.) γιατί πριν από λίγο καιρό είχαμε συζητήσει για την έντονη συμπάθεια που τρέφω για το συγκεκριμένο μοντέλο supercar που εμφανίζεται στο 2:10 και 4:30.. Ξέρει αυτός το βαθμό της τρέλας μου για το αυτό το “διαολεμένο” ταύρο..

   Μια και το αναφέραμε να ζητήσω ένα request? Αν δεν έχει γίνει ήδη στο παρελθόν, μπορείτε να βρείτε κάποιο βιντεάκι με το 6.0 VT “διαολό-version” onboard, σε Nurburgring?..

  • Απλά, νόμιζα ότι μπέρδεψες τους συντάκτες, γιατί μας έχουν μπερδέψει αρκετές φορές, αφού από τη “δίψα” τους για να διαβάσουν ή να δουν κάτι, δεν προσέχουν όνομα!!!! :PPP

   Όσο, γι’ αυτό που ζητάς, θα το κοιτάξουμε!!!!

   ;)))))

  • Renesis1

   Και επειδή τα άρθρα του Autoblog είναι πάντα ενδιαφέροντα και όλοι ζουμάρουμε σφαίρα στα info, τα μπερδέματα των ονομάτων λογικό είναι να είναι καθημερινό φαινόμενο!!! :)  Επειδή όμως το σωστό είναι να το τσεκάρουμε και αυτό, αυτή τη φορά είχα κάνει zoom και στο author name!

   Ok, thanks για το request!

  • V_D

   Τουλάχιστον εσύ πήρες υπογλώσσια..εγώ τα είχα στο χέρι και περίμενα βλέπωντας το βίντεο μέχρι που επιτέλους βγήκε η 360 CS στο 5.30 και ο παπάρας δεν την πάτησε..οπότε άφησα το χαπάκι κάτω και συνέχισα να βλέπω ξενερωμένος..

  • Renesis1

   Ξέρεις τι νομίζω οτι παίζει? Κάποιοι λογικά θα “ζέσταναν” το μοτέρ 3-4 λεπτά πριν φύγουν από το πάρκινγκ, κάποιοι όχι. Όταν έχεις supercar turb-άτο και θες να φύγεις με 1ες και 2ες λιωμένες για τον ήχο, καλό είναι να έχει πέσει λίγη προθέρμανση στο πανάκριβο και μονάκριβο μοτέρ!!!..
   Κάποιοι το ζέσταναν πριν φύγουν και το έλιωσαν μετά, κάποιοι δεν το ζέσταναν και για αυτό το λόγο φύγαν κύριοι..

   Κρίμα που στο αγαπημένο σου μοντέλο, έπεσες σε κύριο.. σε εμένα πάντως οι κάτοχοι των 2 “διαβόλων” μου την κάνανε την χάρη :)

 • Karolos

  Στο 8:55 οργιάζει!

 • Thej.

  congratz για το video!  4.19 / 4.30 τι μαύρος πειρασμός ειναι αυτός?

  • Thej.

   Sorry με όλα αυτά που είδα μπερδεύτηκα. 
    5.19 / 5.30 τι μαύρος πειρασμός ειναι αυτός?

 • Constantine

  Δώσε !!!!!!!!!!!!!!!!