Οδηγοί σταματούσαν να δούν γυναίκα να αυνανίζεται στο δρόμο

Σχετικά άρθρα

Όλοι μας έχουμε ένα φίλο, που έχει ένα φίλο, που ο φίλος του σταμάτησε στη μέση του δρόμου, σήκωσε χειρόφρενο και χόρεψε ζεμπέκικο, ενώ όλοι σταματούσαν και του παίζαν παλαμάκια. Όμως δε νομίζω να έχει κανένας μας κανένα φίλο (ή φίλη) που να έκανε ότι η Ashley Holton από τη Florida.

Την περασμένη Κυριακή η εν λόγω κυρία, έκανε αρκετούς οδηγούς να σταματήσουν στον αυτοκινητόδρομο 484 της Ocala στη Florida, για να τη δουν, όχι να χορεύει ζεμπεκιά, αλλά να… αυνανίζεται στην άκρη του δρόμου. Το “party” ολοκληρώθηκε 30 λεπτά μετά, μόλις έφτασαν δηλαδή οι αστυνομικοί στο σημείο.

Η Holton, η οποία ήταν υπό την επήρεια μάλλον αρκετά μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, αντιστάθηκε της σύλληψης χτυπώντας και δαγκώνοντας τους αστυνομικούς, και πλέον είναι αντιμέτωπη με αρκετές κατηγορίες όπως δημόσια έκθεση γεννητικών οργάνων και αντίσταση κατά της αρχής. Την επόμενη φορά λοιπόν που ο φίλος σου θα σου πει για τον φίλο του φίλου του, πες του ότι έχεις ακούσει για ακόμη μεγαλύτερους… από αυτόν!

[Πηγή: WeshMarion County Sheriff’s Department]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...