Spy Video: Vanquish το όνομα της νέας Aston Martin DBS;

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin στο φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este στη λίμνη Como της Βόρειας Ιταλίας, παρουσίασε το Project AM 310 Concept, μια pre-production έκδοση της αντικαταστάτη της DB9 η οποία θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2012 και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013.

Τώρα, το βρετανικό CAR, έχει ανεβάσει δύο video στο YouTube στα οποία το πρώτο δείχνει το νέο αυτοκίνητο χωρίς ίχνος καμουφλάζ, το οποίο τελικά θα ονομαστεί Vanquish, αφού αυτά τα γράμματα υπάρχουν στο πίσω μέρος του πορτμπαγκάζ, αναβιώνοντας έτσι το θρυλικό όνομα της Aston.

Βλέπουμε επίσης ότι η νέα Aston Martin έχει μια ενσωματωμένη αεροτομή, διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, διαχύτη και LED φωτιστικά σώματα, παρόμοια με αυτά της One-77.

Το Project AM 310, σύμφωνα με την Aston Martin, είναι κατά 75% νέα σε σχέση με την DB9 και φορά τον V12 6.0-λίτρων που φορά και η DB9 με το σώμα του να χρησιμοποιεί πολλά μέρη από carbon. Λογικά, η έκδοση παραγωγής του νέου αυτοκινήτου θα φορά τον ίδιο κινητήρα, ο οποίος θα έχει δυναμώσει.

Στο δεύτερο video, το CAR, έχει πιάσει τη νέα Vantage να κάνει μερικά χιλιόμετρα δοκιμών στη Βρετανική ύπαιθρο. Τέλος δες και ένα promo video που ετοίμασε η Aston για το Project AM 310.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oPtWeWHgM9Q

http://www.youtube.com/watch?v=NT7Gwxf-MqU&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=1gwsqG8HQmE&feature=player_embedded

[Πηγή: YouTube, CAR]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...