Η Aston Martin στο φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este στη λίμνη Como της Βόρειας Ιταλίας, παρουσίασε το Project AM 310 Concept, μια pre-production έκδοση της αντικαταστάτη της DB9 η οποία θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2012 και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013.

Τώρα, το βρετανικό CAR, έχει ανεβάσει δύο video στο YouTube στα οποία το πρώτο δείχνει το νέο αυτοκίνητο χωρίς ίχνος καμουφλάζ, το οποίο τελικά θα ονομαστεί Vanquish, αφού αυτά τα γράμματα υπάρχουν στο πίσω μέρος του πορτμπαγκάζ, αναβιώνοντας έτσι το θρυλικό όνομα της Aston.

Βλέπουμε επίσης ότι η νέα Aston Martin έχει μια ενσωματωμένη αεροτομή, διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, διαχύτη και LED φωτιστικά σώματα, παρόμοια με αυτά της One-77.

Το Project AM 310, σύμφωνα με την Aston Martin, είναι κατά 75% νέα σε σχέση με την DB9 και φορά τον V12 6.0-λίτρων που φορά και η DB9 με το σώμα του να χρησιμοποιεί πολλά μέρη από carbon. Λογικά, η έκδοση παραγωγής του νέου αυτοκινήτου θα φορά τον ίδιο κινητήρα, ο οποίος θα έχει δυναμώσει.

Στο δεύτερο video, το CAR, έχει πιάσει τη νέα Vantage να κάνει μερικά χιλιόμετρα δοκιμών στη Βρετανική ύπαιθρο. Τέλος δες και ένα promo video που ετοίμασε η Aston για το Project AM 310.

[Πηγή: YouTube, CAR]