Νέο υπέροχο trailer της νέας ταινίας του James Bond

Σχετικά άρθρα

james bond

Αν λατρεύεις τις ταινίες του James Bond, τότε σταμάτα ότι και αν κάνεις και απόλαυσε το νέο 2,5-λεπτο trailer της ταινίας SPECTRE, της 24ης ταινίας του James Bond που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο.

Το σενάριο θέλει έναν παλιό εχθρό του James Bond να επιστρέφει για να τον κάνει να αμφισβητήσει όσα παλεύει να προστατέψει και τον φέρνει αντιμέτωπο με τη μυστική οργάνωση Spectre (που είναι και ο τίτλος της ταινίας). Η υπόθεση της νέας ταινίας θέλει ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond, να τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

Στο ρόλο του θρυλικού πράκτορα, βρίσκεται για τέταρτη φορά ο Daniel Craig, με εκρήξεις, γρήγορα αυτοκίνητα, όμορφες γυναίκες και συγκρούσεις αδίστακτων κακοποιών, είναι η κλασσική συνταγή επιτυχίας του 007. Ήδη αρκετοί είναι εκείνοι που μιλούν πως πρόκειται για την καλύτερη ταινία του James Bond. Σκηνοθέτης της ο Sam Mendes και στο καστ των ηθοποιών βρίσκονται επίσης οι Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnea, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista και Andrew Scott.

Στη ταινία θα δούμε την Aston Martin DB10, το Land Rover Defender Big Foot, το Jaguar C-Χ75 και το Range Rover Sport SVR, με τα δύο supercars να παίζουν κυνηγητό στους δρόμους της αιώνιας πόλης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...