Το όνειρο κάθε κοπέλας είναι να γίνει μάνα (και στο λέει μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα), αλλά τι γίνεται όταν τελικά τα καταφέρει και γίνει; Προφανώς δεν θα αναφερθώ στον κανόνα, αλλά σε μια εξαίρεση που ακούει στο όνομα Catalina Clouser. Η 19χρονη Catalina που λες, από το Phoenix των Ηνωμένων Πολιτειών του Αμέρικα, συνελήφθη χθες, γιατί ξέχασε το ενός μηνός μωρό της πάνω στο αυτοκίνητο και κάπου στα μισά της διαδρομής της έπεσε στο δρόμο! Ευτυχώς το μωρό ήταν δεμένο στο καρεκλάκι, αλλά οι αστυνομικοί που το συνέλεξαν δεν χάρηκαν καθόλου όταν είδαν τη μαμά του να το ψάχνει στη μέση του δρόμου!

Η Catalina παρατήρησε ότι το μωρό της δεν είναι εκεί όταν έφτασε στο σπίτι και παρ’ολο που οι τοξικές ουσίες στο αίμα της έκαναν πάρτυ (ε μη μου πεις ότι δε το κατάλαβες αμέσως) γύρισε πίσω στην 45η Λεωφόρο για να βρει ότι θα χε απομείνει. Προφανώς συνελήφθη χωρίς δεύτερες σκέψεις για οδήγηση υπό επήρεια ναρκωτικών και κακοποίηση ανηλίκου.

Το αστείο είναι ότι ψάχνοντας για αυτή για να γράψω το άρθρο διαπίστωσα ότι η κοπέλα είναι πραγματικά “ότι να ναι” αφού στο λογαριασμό της στο twitter έχει ανεβάσει άπειρες φωτογραφίες του μωρού της, αλλά φυσικά και δικές της! Όμως το blog της είναι γεμάτο φωτογραφίες από ναρκωτικά, piercing και sex scenes (δε της βάζω link σιγά μη της κάνω και διαφήμιση να χαρεί)! Τα συμπεράσματα δικά σου!

[Πηγή: 24hrs]