Η DRB-Hicom ίσως πουλήσει την ομάδα Lotus F1

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με το οικονομικό Βρετανικό site thisismoney, η Lotus F1, η είχε χασούρα πέρυσι 32 εκατ. δολάρια (πριν τη φορολογία), μειώνοντας την χασούρα το 2010, η οποία είχε ανέλθει στα 63 εκατ. δολάρια.

Ωστόσο η μητρική εταιρία του Group Lotus, η DRB-Hicom, μετά την απόλυση του Dany Bahar, ίσως βγάλει στο σφυρί και την ομάδα της Formula 1, αφού θέλει να κλείσει ή να πουλήσει όλες τις ζημιογόνες εταιρίες της φίρμας.

Ο Jacques Villeneuve, έριξε για ακόμη μια φορά τα καρφιά του, αφού ως σχολιαστής του Sky Sports για τον αγώνα του Καναδά, δήλωσε ότι το μονοθέσιο είναι πολύ καλό, αλλά φταίνε οι Kimi Raikkonen και Romain Grosjean, οι οποίοι δεν φέρνουν αποτελέσματα. Ο Villeneuve δήλωσε ότι αν βάλεις τον Alonso ή τον Hamilton μέσα στη φετινή Lotus, θα κερδίζουν σε κάθε αγώνα. Βέβαια δεν ξέρω τι έχει να πει τώρα ο Καναδός, μετά την 2η θέση που πήρε ο Grosjean χθες.

[Πηγή: Thisismoney | Photo Copyright: Lorenzo Bellanca/LAT Photographic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr