Καλά κατάλαβες, το Disqus ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ, πιο Social, με Like/Dislike, Social Tagging, καλύτερο σύστημα ειδοποιήσεων, ανανέωση νέων σχολίων σε πραγματικό χρόνο χωρίς να πρέπει να κάνει κάποιος refresh την σελίδα, και γενικά έγινε όπως έπρεπε να είναι το Disqus. Δες τα video για να δεις τις νέες δυνατότητες, ενώ αναλυτικά όλες τις νέες λειτουργίες μπορείς να τις βρεις εδώ.

Αυτό που ίσως ξενίσει κάποιους, είναι το πως κάνει sorting τα σχόλια. By default, η πλατφόρμα δείχνει τα πιο δημοφιλή, αλλά αν πατήσεις στο βελάκι δίπλα από τη λέξη Discussion θα δεις την επιλογή Oldest. Επέλεξε την και θα αποθηκευτεί ένα cookie στο pc σου, και θα σου κάνει sorting τα σχόλια από το παλαιότερο προς το νεότερο. Βέβαια, αν σου αρέσει διαφορετικός τρόπος ταξινόμησης, απλά επιλέγεις αυτόν που ταιριάζει στα γούστα σου. Λογικά η ελληνική γλώσσα θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πως σου φαίνεται η νέα πλατφόρμα; Εγώ απλά θα πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ και μόλις την συνηθίσεις και εσύ, θα την λατρέψεις περισσότερο από την προηγούμενη. Happy commenting.