Ενώ η Alfa Romeo, ετοιμάζει πυρετωδώς, δοκιμάζοντας ένα μουλάρι του νέου της SUV στους δρόμους της Αμερικής, οι Κινέζοι βρίσκονται ήδη μήνες μπροστά και παρουσίασαν την πρόταση τους που μοιάζει πολύ με αυτή που αναμένουμε από τους Ιταλούς.

Το αυτοκίνητο θα φορά το σήμα της Zhonghua, που είναι ένα από τα πολλά εμπορικά σήματα υπό την ομπρέλα της Brilliance Auto, η οποία έχει συνάψει κοινοπραξία με τη BMW και επίσης με την Toyota για ένα μίνι λεωφορείο. Η Ζhonghua έχει κατασκευάσει ένα compact SUV, το V5, που δανείζεται τον εξωτερικό σχεδιασμό της BMW X1 και το εσωτερικό ενός Audi.

Το αυτοκίνητο τώρα, όπως μπορείς να δεις από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από ένα κινέζικο site, έχει αρκετές σχεδιαστικές επιρροές από την Alfa Romeo Giulietta καθώς δανείζεται τα σχέδια των φωτιστικών σωμάτων, τις “κρυμμένες” χειρολαβές στις πίσω πόρτες, στις έντονες γωνίες των εμπρός και πίσω φτερών ακόμα και οι ζάντες έχουν μια αρκετή δόση από Alfa Romeo.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες κινέζικες και ομορφότερες αντιγραφές που έχουμε δει μέχρι στιγμής και περιμένω να δω και την πρωτότυπη πρόταση της Alfa Romeo πόσο εντυπωσιακή θα είναι.


[Πηγή: Auto Sohu]