Τον Ιούλιο τα BMW C 600 Sport και C 650 GT Maxi Scooters στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

H ΒΜW ανακοίνωσε ότι τα νέα BMW C 600 Sport και BMW C 650 GT θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας από τις 28 Ιουλίου, χωρίς να ανακοινώνει όμως τις τιμές πώλησης τους. Τα Scooter κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της BMW Motorrad στο Βερολίνο.

Το C 600 Sport απευθύνεται στους λάτρεις της σπορ οδήγησης και το C 650 GT στους αναβάτες που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην άνεση και τον ταξιδιωτικό χαρακτήρα. Μηχανικά φορά έναν νέο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 647 κ.εκ απόδοσης 60 ίππων στις 7.500 σ.α.λ. και 66 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Η μετάδοση της ισχύος γίνεται μέσω ενσωματωμένου συστήματος συνεχώς μεταβλητής μετάδοσης (CVT). Εξοπλισμένα με καταλυτικό μετατροπέα κλειστού βρόγχου και αισθητήρα οξυγόνου, τα δύο scooter πληρούν ήδη τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 4 που θα τεθούν σε ισχύ στο μέλλον.

Και τα δύο διαθέτουν διπλά δισκόφρενα μπροστά και μονό δισκόφρενο πίσω, καθένα από τα οποία έχει διάμετρο 270 mm. Ταυτόχρονα, το σύστημα BMW Motorrad ABS, περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό και εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Διαθέτουν έναν πίνακα οργάνων από LCD οθόνη (που δείχνει σχεδόν ότι δείχνει και ένας πίνακας αυτοκινήτου) και από ένα αναλογικό κοντέρ. Στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχουν LED φώτα ημέρας.

[Πηγή: BMW Hellas]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

BMW C 600 Sport and C 650 GT Maxi Scooters.

Η BMW Hellas ανακοινώνει την κυκλοφορία των πρώτων BMW Maxi Scooter από τις 28 Ιουλίου 2012.

Με τα BMW C 600 Sport και BMW C 650 GT, η BMW Motorrad προσφέρει δύο πολυτελή οχήματα για πρώτη φορά στον τομέα των maxi scooter. Τα δύο αυτά scooter συνδυάζουν τα εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά μιας μοτοσικλέτας με την ιδιαίτερη ευκινησία και την υποδειγματική άνεση ενός scooter, δημιουργώντας έτσι ένα εντελώς νέο είδος δυναμικής εμπειρίας οδήγησης. Τα νέα Maxi Scooter θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της BMW Motorrad στο Βερολίνο.

Δύο δυναμικά maxi scooter για όλες τις απαιτήσεις.

Χάρη στα διαφορετικά χαρακτηριστικά των concept στα οποία είναι βασισμένα τα δύο maxi scooter, μπορούν και απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αναβατών: το C 600 Sport στους λάτρεις της σπορ οδήγησης και το C 650 GT στους αναβάτες που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην άνεση και τον ταξιδιωτικό χαρακτήρα.

Ισχυρός δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας με CVT και ιδιαίτερο ήχο.

Ο νέος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας με κυβισμό 647 cc αποτελεί την τελευταία λέξη στον τομέα εξέλιξης των κινητήρων της BMW Motorrad και έχει ονομαστική ισχύ 44 kW (60 ίπποι) στις 7.500 σ.α.λ., καθώς και μέγιστη ροπή 66 Nm στις 6.000 σ.α.λ. Η μετάδοση της ισχύος γίνεται μέσω ενσωματωμένου συστήματος συνεχώς μεταβλητής μετάδοσης (CVT). Εξοπλισμένα με καταλυτικό μετατροπέα κλειστού βρόγχου και αισθητήρα οξυγόνου, τα δύο scooter πληρούν ήδη τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 4 που θα τεθούν σε ισχύ στο μέλλον.

Ισχυρό σύστημα πέδησης με BMW Motorrad ABS στο βασικό εξοπλισμό.

Τα C 600 Sport και C 650 GT είναι εξοπλισμένα με ένα ισχυρό σύστημα πέδησης, το οποίο περιλαμβάνει διπλά δισκόφρενα μπροστά και μονό δισκόφρενο πίσω, καθένα από τα οποία έχει διάμετρο 270 mm. Ταυτόχρονα, το σύστημα BMW Motorrad ABS, περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό και εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

C 600 Sport και C 650 GT με πρόσθετες πρωτοποριακές λεπτομέρειες.

  • C 600 Sport με το καινοτόμο BMW flexcase κάτω από τη σέλα, το οποίο παρέχει μια μεταβλητού όγκου αποθηκευτική λύση. Αυτό επιτρέπει την αποθήκευση δύο κρανών όταν το Maxi Scooter είναι σταθμευμένο.
  • C 650 GT με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος, χωρητικότητας περίπου 60 l, αρκετό για να χωρέσει δύο κράνη μαζί με άλλα αντικείμενα.
  • Φρένο στάθμευσης, το οποίο ενεργοποιείται μέσω του πλαϊνού σταντ.
  • Πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών με υπολογιστή ταξιδιού.
  • Προαιρετικά φώτα ημέρας LED και λειτουργία Way-Home.
  • Ηλεκτρική (C 650 GT) και χειροκίνητη (C 600 Sport) ρύθμιση ανεμοθώρακα για βέλτιστη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες.
  • Εκτεταμένη γκάμα εξοπλισμού και ειδικά προσαρμοσμένων αξεσουάρ με την υψηλή ποιότητα της BMW Motorrad.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Liberty Media κοντά στην εξαγορά του MotoGP

Η ιδιοκτήτρια εταιρία της Formula 1, η Liberty Media, φέρεται να έχει συμφωνήσει να εξαγοράσει τα εμπορικά δικαιώματα του MotoGP έναντι του ποσού περίπου...

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

BMW XM by AC Schnitzer

Η AC Schnitzer μας δείχνει την πρόταση της για την BMW XΜ. Τοποθετεί ζάντες 23" και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 2 - 2,5 εκατοστά, αποστάτες...
Autoblog.gr