Spy Video: Range Rover 2013

Σχετικά άρθρα

Η Land Rover έχει πάει δύο μουλάρια του νέου Range Rover στο Dubai ώστε να κάνει και στη ζέστη των Εμιράτων τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης. Η τέταρτη γενιά του Range Rover έχει κωδική ονομασία L405 και έχει κατασκευαστεί πάνω σε μια νέα πλατφόρμα D4u, η οποία έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία της Tata Motors και της Jaguar. Το νέο μεγάλο SUV θα διαθέτει αλουμινένιο σασί το οποίο θα μειώσει το βάρος κατά 500 κιλά ενώ θα είναι κατά 25 mm μεγαλύτερο από την τρίτη γενιά. Ωστόσο θα υπάρχει και έκδοση με μεγάλο μεταξόνιο για την Κινέζικη αγορά. Πάνω στην D4u πλατφόρμα θα κατασκευαστούν 6 μοντέλα από την Land Rover ώστε να μειώσει το κόστος παραγωγής.

Το συνολικό βάρος του Range Rover δεν θα είναι μεγαλύτερο από 2.000 κιλά και μηχανικά θα φορά τον 4.4-λίτρων V8 πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 320 ίππων ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με σύστημα Start/Stop. Η τέταρτη γενιά του Range Rover θα φορά επίσης έναν V6 πετρελαιοκινητήρα αλλά και τον κομπρεσοράτο V8 5.0-λίτρων απόδοσης 510 ίππων. Επίσης οι φήμες θέλουν να υπάρχει και υβριδική έκδοση στο μέλλον.

Στιλιστικά, θα διαφέρει σημαντικά από την τωρινή μορφή έχοντας αρκετές επιρροές από το Evoque. Θα φορά LED φώτα ημέρας ενώ το εσωτερικό θα είναι πιο πολυτελές και θα εξοπλίζεται με πολλά gadgets.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...