Η Fiat ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία με ετοιμοπαράδοτα καινούργια σε προνομιακή τιμή και με συμφέροντες τρόπους χρηματοδότησης τα οποία θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω internet. Η υπηρεσία ονομάζεται Fiat Deals είναι διαθέσιμη μέσω του επίσημου site της Fiat και σε αυτή υπάρχει μια λίστα περιορισμένων σε αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, τα οποία προσφέρονται με ειδικές προνομιακές εκπτώσεις.

Μέσω του site ο αγοραστής θα μπορείς να δει τα διαθέσιμα αυτοκίνητα, τις προνομιακές τιμές, τον έξτρα εξοπλισμό τους αλλά και τις δυνατότητες χρηματοδότησης, μέσω της FGA Bank. Τα μοντέλα που διατίθενται αυτή την περίοδο στην ενότητα Fiat Deals είναι:

  • Βενζινοκίνητα Punto με κινητήρα 1.2 69 PS
  • Βενζινοκίνητα Punto με κινητήρα 1.4 77 PS αλλά και εκδόσεις με εργοστασιακά τοποθετημένο σύστημα διπλής τροφοδοσίας βενζίνης – υγραερίου (LPG)

Το κέρδος, συμπεριλαμβανομένου και του οφέλους απόσυρσης, φτάνει κατά μέσο όρο τα 3.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να βρει Fiat Punto 1.4 77 PS με 9.640 ευρώ με απόσυρση.

Επιπρόσθετα των προνομιακών τιμών, υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης ανταλλαγής, αξίας 500 ευρώ σε πελάτες Fiat. Τέλος, όλες οι προσφορές συνδυάζονται με χρηματοδότηση με το προνομιακό επιτόκιο 4,95% μέσω της FGA Bank (από 0% προκαταβολή έως 72 δόσεις). Το πρόγραμμα χρηματοδότης συνδυάζεται με δύο πολύ σημαντικές υπηρεσίες για τον υποψήφιο πελάτη όπως η προστασία δανείου (σε περίπτωση ανεργίας) και 2 χρόνια εγγύησης επιπλέον της εργοστασιακής.

Αφού επιλέξει ο αγοράστης το μοντέλο που του ενδιαφέρει, θα μπορεί να επικοινωνεί με έναν από τους επίσημους διανομείς του δικτύου της Fiat ώστε να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου και μπει σε σειρά προτεραιότητας. Η γκάμα της υπηρεσίας «Fiat Deals» ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όλα τα αυτοκίνητα της είναι καινούργια και συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών.

[Πηγή: Fiat]