O Montezemolo θέλει Grand Prix στο Mugello

Σχετικά άρθρα

Ο Bernie Ecclestone θέλει Grand Prix στο Λονδίνο, εμείς στη Δραπετσώνα και ο Luca di Montezemolo θέλει αγώνα στη πίστα της Ferrari στο Mugello. Η πίστα, η οποία βρίσκεται κοντά στη πόλη της Φλωρεντίας, πέρυσι ανακαινίστηκε και φιλοξένησε δοκιμές εξέλιξης της Formula 1 στις αρχές του Μάρτη.

Ο Montezemolo δήλωσε ότι θα ήταν όνειρο αν κάποια μέρα διεξαχθεί στο Mugello Grand Prix της Formula 1, άποψη που έχει και ο Paolo Poli, υπεύθυνος της πίστας. Ο Poli, λίγο μετά το τέλος των δοκιμών εξέλιξης είχε δηλώσει ότι εργάζονται σκληρά πάνω στη βελτίωση της πίστας και ότι στόχος τους είναι, να εντάξουν την πίστα στο καλεντάρι της Formula 1.

Οι ίδιοι οι πιλότοι είχανε πει κολακευτικά λόγια για τη χάραξη της πίστας, με τον Nico Rosberg να την βαθμολογεί με 8.5, με άριστα το 10, ενώ ο Mark Webber είχε πει ότι 10 γύροι στο Mugello, σου δίνουν τόση ικανοποίηση, όσο σου προσφέρουν 1000 γύροι στο Abu Dhabi. Μοναδικός που εξέφρασε παράπονα για το Mugello ήταν o Vitaly Petrov ο οποίος δεν έμεινε ευχαριστημένος από αυτή, για τον λόγο ότι δεν είχε εξόδους διαφυγής.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα