Teaser Video No2: Mazda 6

Σχετικά άρθρα

H Mazda έδωσε και δεύτερο teaser videο του νέου Mazda 6 το οποίο θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο και θα βασίζεται πάνω στο πρωτότυπο Takeri. Στο σημερινό videο βλέπουμε τον σχεδιασμό του μπροστά φτερού.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από το πρώτο τρίμηνο του 2013 και διαθέτει την σχεδιαστική γραμμή “Kodo” που στα Ιαπωνικά σημαίνει ψυχή της κίνησης και παρουσιάστηκε αρχικά στο πρωτότυπο Shinari. Η Kodo δημιουργήθηκε ώστε να ενώσει 3 σχεδιαστικά κέντρα της Mazda, της Ιαπωνίας, της Γερμανίας και της Αμερικής.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η νέα γενιά θα την τεχνολογία SKYACTIV της Mazda που περιλαμβάνει το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα i-ELOOP, που σε συνδυασμό με τον πετρελαιοκινητήρα SKYACTIV-D 2.2-λίτρων turbodiesel κινητήρα που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο, με το Mazda i-stop, το ελαφρύ και τεχνολογικά προηγμένο σασί και τη εξελιγμένη αεροδυναμική κάνουν το πρωτότυπο να έχει μικρές εκπομπές CO2 και αυτονομία 1.500 χλμ. Επίσης στην Αμερική έχει επιβεβαιωθεί ότι θα πωλείται με τον SKYACTIV-G βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, με την λογική ότι θα πωλείται με τον SKYACTIV-D πετρελαιοκινητήρα.

[Πηγή: Mazda]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...