Νέες φωτογραφίες του Peugeot 301

Σχετικά άρθρα

Η Peugeot έδωσε νέες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου τετραθέσιου sedan αυτοκινήτου της, του 301 το οποίο θα πωλείται παγκοσμίως από τον Νοέμβριο, αφού επίσημο ντεμπούτο θα κάνει στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο.

Σχεδιασμένο ώστε να προσελκύσει ένα ευρύ κοινό, το Peugeot 301 θα διαθέτει τα τελευταία σχεδιαστικά στοιχεία της Peugeot. Έχει μήκος 4.44 μέτρα και μεταξόνιο 2.65 μέτρων, προσφέροντας αρκετό χώρο στους πίσω επιβάτες. Ο χώρος των αποσκευών αγγίζει τα 506 λίτρα.

Στον εξοπλισμό, μεταξύ άλλων, θα διαθέτει ESP, ABS, 4 αερόσακους, βοηθό πέδησης έκτακτης ανάγκης, καθίσματα ISOFIX, ηχοσύστημα με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, σύνδεση USB και Bluetooth, ασύρματο άνοιγμα του πορτμπαγκάζ, βοηθό παρκαρίσματος και άλλα πολλά.

Κάτω από το καπό του υπάρχουν 3 κινητήρες. Ο τρικύλινδρος 1.2 l VTi με 72 άλογα που φορά και το νέο 208, ο 1.6 HDi με 92 άλογα και ο 1.6 l VTi με 115 άλογα, οι οποίοι συνεργάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια.

Η Peugeot έχει γράψει ήδη 4.000.000 χλμ δοκιμών και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Vigo της Peugeot στην Ισπανία και θα πωλείται από 1η του Νοέμβρη στην Τουρκία και αργότερα θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του Ρωσία, Ουκρανία, Ελλάδα, Μέση Ανατολή, Αφρική και Λατινική Αμερική. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις σε αυτό το PDF.

[Πηγή: Peugeot]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Peugeot 5008

Η Peugeot παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά του 5008. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium, την ίδια που φέρει το νέο 3008 και...