Video: Πως μια φάρσα με περιπολικά μπορεί να σε κάνει να χάσεις την δουλειά σου

Σχετικά άρθρα

Δύο αστυνομικοί από το Clermont της Florida έχασαν την δουλειά τους μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου περιστατικού. Η αστυνομικός Christina Fowler είχε βραδινή υπηρεσία τον περασμένο Μάρτιο στον αυτοκινητόδρομο 27, όταν είδε έναν αυτοκίνητο να επιταχύνει μέσα στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης. Η ίδια άρχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητο με ταχύτητες έως 145 χλμ/ώρα, όπου τελικά το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο παρακάτω με τον οδηγό να βγαίνει από το αυτοκίνητο του και να κάνει μερικά βήματα, σαν να προσπαθεί να διαφύγει.

Η Fowler βγήκε από το περιπολικό και με το όπλο της προσπάθησε να σταματήσει τον ύποπτο ο οποίος τελικά ήταν ένας αστυνομικός, ο  Marc Thompson, ο οποίος απλά έκανε πλάκα στην Fowler. Ο ίδιος στη συνέχεια άρχισε να γελά, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο του βρισκόταν ακόμη2 εκτός υπηρεσίας αστυνομικοί, με τον έναν να είναι λοχίας.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τόσο ο αστυνομικός Thompson και ο λοχίας Mark Edwards απολύθηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ενώ ο άλλος αστστυνομικός που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα πήρε αναγκαστική άδεια μιας ημέρας άνευ αποδοχών.

http://www.youtube.com/watch?v=NYnWArC_rAk&feature=player_embedded

[Πηγή: Orlando SentinelYouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...