Κίνα: Αυτοκίνητο πέφτει από γέφυρα που κατέρρευσε, εν μέσω κακοκαιρίας

Σχετικά άρθρα

Ο τυφώνας Doksuri προκάλεσε καταρρακτώδεις βροχές στις Φιλιππίνες, την Ταϊβάν και την Κίνα, με το παρακάτω video να έρχεται από μια dashcam και μας δίνει μια ματιά στο εύρος της ζημιάς που υπέστη ένας οδηγός ενός SUV. Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Χαρμπίν της Κίνας, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, και επικρατούσαν ομιχλώδεις συνθήκες.

Ο δρόμος φαίνεται σε αρκετά καλή κατάσταση, μέχρι που μια τρύπα εμφανίζεται ξαφνικά στον ορίζοντα. Ο οδηγός με τη dashcam καταγράφει ένα λευκό SUV να μην αντιλαμβάνεται ότι ο δρόμος -τμήμα γέφυρας- μπροστά του έχει “χαθεί”, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Το ευτυχές είναι ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η περιοχή δέχθηκε πάνω από 236 χλστ. βροχής μέσα σε λίγες μόνο ώρες, σύμφωνα με το Reuters, και περισσότεροι από 53.000 άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους, καθώς οι ταμιευτήρες νερού και τα ποτάμια υπερέβησαν τα επίπεδα ασφαλείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...