BMW 2-Series Cabriolet [Rendering]

Σχετικά άρθρα

H coupe έκδοση της BMW Σειράς 1 θα παρουσιαστεί μέσα στο 2013 και πλέον θα ονομάζεται Σειρά 2 η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και σε cabrio έκδοση.

Τώρα, το Auto Projeções, ετοίμασε μια rendering φωτογραφία της cabrio έκδοσης της Σειράς 2 η οποία θα διαθέτει κεκλιμένη παρμπρίζ με τηνν οροφή να είναι κατά πάσα πιθανότητα μεταλλική, ηλεκτρικά αναδιπλούμενη, όπως είναι και αυτή της cabrio έκδοσης της BMW Σειράς 4. Η BMW Σειρά 2 αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013.

Θα είναι μικρότερη σε διαστάσεις από την Σειρά 4, αλλά λίγο μεγαλύτερο από την τωρινή γενιάς της Σειράς 1 Coupe. Μηχανικά θα φορά τους ίδιους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που φορά και η Σειράς 1, με την γρήγορη έκδοση της, την νέα BMW 1-Series M Coupe, η οποία θα μετονομαστεί σε M2, να παρουσιάζεται το 2014 και μηχανικά αναμένεται να φορά τον ίδιο κινητήρα με αυτόν της M135i, τον εξακύλινδρο 3.0-λιτρο απόδοσης 320 ίππων με 450 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς και για όσους το επιθυμούν θα μπορεί να τοποθετηθεί και σύστημα τετρακίνησης.

[Πηγή: Auto Projecoes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...