Πίσω τον Μάρτιο, η Chevrole ανακοίνωσε ότι θα περάσει στη παραγωγή το Camaro COPO, το οποίο το είχε παρουσιάσει σε μορφή πρωτότυπου στη SEMA. Τώρα τα τέσσερα πρώτα αυτοκίνητα, με αριθμό σασί 3,5,7 και 9 έχουνε ήδη κατασκευαστεί στο COPO Assembly Facility και φορτώνονται πάνω σε ένα φορτηγό της GM ώστε αυτά να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα (Flat Black, Summit White, Victory Red, Silver Ice Metallic και Ashen Gray Metallic), στο εσωτερικό υπάρχουν bucket καθίσματα, χρωμιομένο roll cage και όργανα μέτρησης πίεσης.

Διαθέτει νέο καπό και οι μπροστά αναρτήσεις του είναι coilover ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί ένας σταθερός άξονας με αγωνιστικά ζάντες και slick ελαστικά. Μηχανικά το αυτοκίνητο μπορεί να φορέσει είτε τον 5.3-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα είτε τον 7.0-λίτρων ατμοσφαιρικό. Και οι δύο συνδυάζονται με 3 κιβώτια, ένα αυτόματο διτάχυτο, ένα αυτόματο τριτάχυτο και ένα χειροκίνητο πεντατάχυτο. Μόλις 69 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν μέσα στο 2012 με αρχική τιμή $89.000.

[Πηγή: YouTube]