H BMW θέλει να κάνει μεγάλες πωλήσεις με τα νέα της Maxi Scooter

Σχετικά άρθρα

H BMW παρουσίασε τα νέα scooter BMW C 600 Sport και C 650 GT Maxi, και με την Audi να ετοιμάζει και αυτή το δικό της Scooter, οι Βαυαροί έχουνε βάλει τον πήχη ψηλά, αφού θέλουν να πουλήσουν μέσα στο 2013, περισσότερα από 10.000 maxi Scooters, νούμερο που ισοδυναμεί με το 9% των πωλήσεων μηχανών της BMW το 2011.

Το C 600 Sport απευθύνεται στους λάτρεις της σπορ οδήγησης και το C 650 GT στους αναβάτες που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην άνεση και τον ταξιδιωτικό χαρακτήρα. Μηχανικά φορά έναν νέο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 647 κ.εκ απόδοσης 60 ίππων στις 7.500 σ.α.λ. και 66 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Η μετάδοση της ισχύος γίνεται μέσω ενσωματωμένου συστήματος συνεχώς μεταβλητής μετάδοσης (CVT). Εξοπλισμένα με καταλυτικό μετατροπέα κλειστού βρόγχου και αισθητήρα οξυγόνου, τα δύο scooter πληρούν ήδη τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 4 που θα τεθούν σε ισχύ στο μέλλον.

Και τα δύο διαθέτουν διπλά δισκόφρενα μπροστά και μονό δισκόφρενο πίσω, καθένα από τα οποία έχει διάμετρο 270 mm. Ταυτόχρονα, το σύστημα BMW Motorrad ABS, περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό και εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Διαθέτουν έναν πίνακα οργάνων από LCD οθόνη (που δείχνει σχεδόν ότι δείχνει και ένας πίνακας αυτοκινήτου) και από ένα αναλογικό κοντέρ. Στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχουν LED φώτα ημέρας.

[Πηγή: Bloomberg]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...