Πάντα πρέπει να προσέχεις πώς παρκάρεις και ξεπαρκάρεις, ώστε να μην υπάρξουν… φιλάκια με το μπροστά ή το πίσω αυτοκίνητο. Βέβαια, αν εσύ έχεις ένα αυτοκίνητο μόνο για να σε κουβαλάει, δίχως να νοιάζεσαι γι’ αυτό, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα για ‘σένα, αλλά για τους υπόλοιπους!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το θύμα ήταν μία Ferrari F430, η οποία ήταν παρκαρισμένη πίσω από ένα VW Golf Cabriolet, ο οδηγός του οποίου, στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, χτύπησε 4 φορές το ιταλικό SuperCar, με αποτέλεσμα ν’ αρχίσει να χτυπάει ο συναγερμός! Σύμφωνα με το άτομο που “τράβηξε” και ανέβασε το video στο YouTube, το χρώμα της F430 είναι πανάκριβο, αφού, για να βάψεις ολόκληρο το αυτοκίνητο, θα πρέπει να πληρώσεις $30.000!

Όλο αυτό έγινε στις Κάννες της Γαλλίας, αλλά εγώ απορώ: κανένας απ’ όσους που βρισκόταν εκεί δεν μπορούσε να πει κάτι στον οδηγό τού Golf. Μάλιστα, ο άνθρωπος που “τραβάει” το video λέει ότι είναι φίλος με τον ιδιοκτήτης της Ferrari. Ε, δεν μπορούσε να πει κάτι; Είναι ωραίο να βλέπεις να χτυπούν μια τόσο όμορφη Ferrari;

[Πηγή: YouTube]